Goran Dren u rubrici Programiranje od Goran Dren
Kako povezati Instagram i WordPress? Želim to iskoristiti za privlačenje novih posjetitelja.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Branimir Lozej od Branimir Lozej
odabran od Goran Dren
 
Najbolji odgovor

Povezivanje Instagrama i WordPressa vrlo je jednostavno, sve je opisano na sljedećem linku bit.ly/12Instagram_Plugins

Svaki je plugin određen ovisno o tome kako želite da se prikazuje galerija i koja je njena svrha. No, kada govorimo o privlačenju novih korisnika na web stranicu putem Instagrama, potrebno je Instagram profil prebaciti u biznis račun putem kojeg će se moći u polje link ubaciti link weba koji se odnosi na Instagram. Uz to, biznis Instagram omogućuje pregled Insightsa na mobilnim uređajima koji daju uvid u mnoge zanimljive podatke i putem njih je jednostavnije pratiti statistike profila te na jednom mjestu vidjeti kako korisnici reagiraju na objave.

Nakon toga vrlo je važno stvarati atraktivne sadržaje koji imaju veze sa sadržajem web stranice. Fotografije trebaju biti visoke rezolucije, potrebno je katkada koristiti i atraktivne video materijale te noviju funkciju Instagrama - prelistavanje galerija. U copy bi uvijek trebalo davati dio informacije, i to najzanimljiviju, te navoditi da se ostatak informacija može potražiti na webu. Što se tiče korištenja hashtagova (#), predlažem korištenje ne više od 6-7 i to isključivo onih koji se tiču vizuala ili sadržaja koji je objavljen na web stranici. Insights će bilježiti i broj klikova na web stranicu kao i broj klikova na e-mail (koji se također treba ubaciti u Instagram). Uz sve navedenom, najvažnija je stalna aktivnost na Instagramu i stalno objavljivanje novih materijala. 

To je najbolji način da se poveća broj korisnika Instagrama i tako će se povećati i broj korisnika na web stranici. No, sve navedeno se može baciti u vodu ako sadržaj nije dobar jer ipak je on "king"!

Slična pitanja

3 odgovora 507 👀
1 odgovor 490 👀
2 odgovora 925 👀
1 odgovor 285 👀
1 odgovor 639 👀
1 odgovor 992 👀
Ivan Gačić 31.05.2016. pitanje u rubrici Internet od Ivan Gačić
1 odgovor 268 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...