Ivana Basar u rubrici Internet od

Gdje vidjeti što sam sve tražila na FB-u i koje objave sam lajkala u prošlosti? Može li netko drugi vidjeti moju povijest pretraživanja? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od

Arhivu svih naših aktivnosti na Facebook-u zapravo je vrlo jednostavno pronaći. 

Kad otvorimo vlastiti profil na Facebooku-u na računalu, na desnoj strani ekrana, ispod naše profilne fotografije, prikazane su tri vodoravne točkice. Klikom na te točkice, otvara se mali padajući izbornik s dvije opcije, a mi trebamo kliknuti na Dnevnik aktivnosti. Ponovno se otvara padajući izbornik s popisom naših aktivnosti (što smo lajkali, što smo objavili, što smo komentirali, tko nas je označio u nekoj objavi i slično), a taj popis možemo "prolistati". Postoji i opcija Filter koja omogućuje filtriranje sadržaja na način da pretražujemo određenu aktivnost tijekom određene godine. 

  • Opcija Filter omogućuje nam da vidimo i Povijest pretraživanja. Klikom na Filter otvara se padajući izbornik u kojem trebamo izabrati opciju Povijest pretraživanja i kliknuti na Save Changes. Možemo izabrati i godinu koja nas zanima pa ćemo dobiti prikaz pretraživanja samo za taj vremenski period. U lijevom dijelu ekrana dobit ćemo prikaz svih pretraživanja, koji je dostupan samo nama
  • Opcija Filter omogućuje i gledanje svih Oznaka "sviđa mi se" i reakcija. Postupak je isti kao i s opcijom Povijest pretraživanja. 

Na Facebook aplikaciji na mobitelu postupak je sličan. Pristupimo vlastitom profilu, a zatim kliknemo na tri vodoravne točkice ispod profilne fotografije. Otvara se izbornik Postavke profila, a mi izaberemo Dnevnik aktivnosti. Ponovno nam je dostupna opcija Filtri koja nam nudi Kategorije i Datum. Izabiremo opciju Kategorije te se otvara izbornik sa sedam opcija. 

  • Opcija Interakcije nudi nam mogućnost da izaberemo Oznake "sviđa mi se" i reakcije kako bismo vidjeli sve što smo lajkali, a opcija Zapisnici radnji i ostalih aktivnosti nudi nam gledanje Povijesti pretraživanja

Slična pitanja

2 odgovora 1.5k 👀
09.12.2013. pitanje u rubrici Internet od haris
6 odgovora 820 👀
Karla Jurišić 30.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Karla Jurišić
2 odgovora 8.1k 👀
1 odgovor 432 👀
1 odgovor 889 👀
1 odgovor 667 👀
Marinko Zadro 18.04.2014. pitanje u rubrici Internet od Marinko Zadro
1 odgovor 740 👀
1 odgovor 748 👀
2 odgovora 1.6k 👀
1 odgovor 1.7k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...