3.6k pregleda
Ivana Basar u rubrici Internet od Ivana Basar

Gdje vidjeti što sam sve tražila na FB-u i koje objave sam lajkala u prošlosti? Može li netko drugi vidjeti moju povijest pretraživanja? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Arhivu svih naših aktivnosti na Facebook-u zapravo je vrlo jednostavno pronaći. 

Kad otvorimo vlastiti profil na Facebooku-u na računalu, na desnoj strani ekrana, ispod naše profilne fotografije, prikazane su tri vodoravne točkice. Klikom na te točkice, otvara se mali padajući izbornik s dvije opcije, a mi trebamo kliknuti na Dnevnik aktivnosti. Ponovno se otvara padajući izbornik s popisom naših aktivnosti (što smo lajkali, što smo objavili, što smo komentirali, tko nas je označio u nekoj objavi i slično), a taj popis možemo "prolistati". Postoji i opcija Filter koja omogućuje filtriranje sadržaja na način da pretražujemo određenu aktivnost tijekom određene godine. 

  • Opcija Filter omogućuje nam da vidimo i Povijest pretraživanja. Klikom na Filter otvara se padajući izbornik u kojem trebamo izabrati opciju Povijest pretraživanja i kliknuti na Save Changes. Možemo izabrati i godinu koja nas zanima pa ćemo dobiti prikaz pretraživanja samo za taj vremenski period. U lijevom dijelu ekrana dobit ćemo prikaz svih pretraživanja, koji je dostupan samo nama
  • Opcija Filter omogućuje i gledanje svih Oznaka "sviđa mi se" i reakcija. Postupak je isti kao i s opcijom Povijest pretraživanja. 

Na Facebook aplikaciji na mobitelu postupak je sličan. Pristupimo vlastitom profilu, a zatim kliknemo na tri vodoravne točkice ispod profilne fotografije. Otvara se izbornik Postavke profila, a mi izaberemo Dnevnik aktivnosti. Ponovno nam je dostupna opcija Filtri koja nam nudi Kategorije i Datum. Izabiremo opciju Kategorije te se otvara izbornik sa sedam opcija. 

  • Opcija Interakcije nudi nam mogućnost da izaberemo Oznake "sviđa mi se" i reakcije kako bismo vidjeli sve što smo lajkali, a opcija Zapisnici radnji i ostalih aktivnosti nudi nam gledanje Povijesti pretraživanja

Slična pitanja

2 odgovora
09.12.2013. pitanje u rubrici Internet od haris
6 odgovora
Karla Jurišić 30.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Karla Jurišić
1 odgovor
1 odgovor
Marinko Zadro 18.04.2014. pitanje u rubrici Internet od Marinko Zadro
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...