1.2k pregleda
u rubrici Internet od

Dakle, imam novi Facebook profil (account) zbog bivše. Kako izbrisati stari FB profil? Mogu li nešto s njega nekako jednostavno copy&paste na svoje novi Facebook account? Molim brz odgovor.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Goran Dren od Goran Dren [Ekstraktivan] (5.4k bodova)
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

Facebook svim accountima (online računima) nudi DVIJE opcije:

  • samo deaktivaciju accounta i
  • potpuno i trajno brisanje accounta.

FacebookDeaktivacija accounta predstavlja privremeno stavljanje Vašeg accounta u stanje neaktivnosti, a ponovnom aktivacijom accounta vraćate ga u isto prethodno stanje. Kad jednom deaktivirate svoj account, Vaši podaci više nisu dostupni drugim korisnicima na Facebook-u. Ipak, sve informacije vezane uz Vaš account se čuvaju. Naravno, to je za slučaj da želite aktivirati Facebook account. Tada nastavljate gdje ste stali kao da se deaktivacija nije ni dogodila.

Ako pak želite trajno izbrisati svoj account (račun), tada možete sve informacije i podatke obrisati iz Facebooka. Iako je nedavno bilo medijskih natpisa da to Facebook ipak nikad ne čini (čak i te podatke čuva), mislim da je stvar više pogleda na situaciju. To je točno, ali postoji i razlog za to. Čak i izbrisan Facebook account se može povratiti.

Dakle, prvo brisanje Vašeg Facebook account-a. Nega možete trajno obrisati sljedećim koracima:
  1. Ulogirajte se u Facebook account
  2. Kliknite na OVAJ LINK
  3. Kliknite na Submit

Kada napravite ove korake, Vaš account je u statusu - predbilježen za brisanje. Facebook u biti odgađa konačno brisanje Vašeg accounta na neko njima proizvoljno vrijeme. I to za slučaj da se ipak u nekom kraćem periodu - predomislite. Dakle, kad se ipak na kraju predomislite i poželite povratiti svoj izbrisani account, potrebno je samo da se ponovno ulogirate i povratiti ćete obrisati Facebook account sa svim svojim podacima.

Za kraj, kada stvarno-stvarno želite potpuno i trajno obrisati Facebook account, jednostavno je potrebno da se više nikad, ali stvarno nikad, ne ulogiravate u taj Facebook account jer biste time poništiti svoj prethodni zahtjev za brisanje.
+7 glasa
Hrvoje Novak od Hrvoje Novak [Megaktivan] (12.7k bodova)
Htio bih svima napomenuti da kada idete na brisanje osobnog profila na Facebook-u u biti idete na slanje zahtjeva za brisanje profila. Za Vas to znači da će Vam profil biti isključen dok se skroz ne obriše iz FB baze (taj vremenski period može biti dugačak 14 dana). U tom periodu možete poništiti brisanje. Za to je potrebno se ponovno ulogirate. To je sve. Dakle, ako baš želite trajno izbrisati svoj Facebook profil - nemojte se logiravati nakon brisanja.
 

Slična pitanja

1 odgovor 311 pregleda
Marinko Zadro 18.04.2014. pitanje u rubrici Internet od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.8k bodova)
4 odgovora 300 pregleda
1 odgovor 439 pregleda
1 odgovor 1.4k pregleda
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022



Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?



[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.7k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...