107 pregleda
Ivana B. u rubrici Mobitel od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Zanima me, je li investiranje u novi iPhone mobitel dobra ideja - koliko je kvaliteta iPhone mobitela u usporedbi s drugim konkurencijama na tržištu i omogućuje li iOS operativni sustav sve pogodnosti kao Android operativni sustav.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.6k bodova)
Ja bih rekao da su iPhone telefoni itekako kvalitetni. Uostalom, o tome dovoljno govori i visoka cijena, kao i pozicija na tablici najprodavanijih marki mobitela gdje je iPhone već godinama među top 3.

Nadalje, možda i najvažnija razlika u odnosu na android telefone je ta što iPhone uređaji dobivaju više ažuriranja sustava te kroz duži period sadrže sva najnovija ažuriranja. Većina android uređaja podržava samo 2 softverske nadogradnje, odnosno svi osim novih Samsungovih galaxy note i s modela, dok iPhone uređaji već godinama donose 3 nadogradnje (to bi značilo u prosjeku 3 godine novih nadogradnji).

Iako je prije par godina cijena iPhone uređaja bila dosta viša u odnosu na android uređaje, u posljednje vrijeme i ta se razlika poprilično smanjila zbog sve većeg broja android uređaja te proizvođača android mobilnih telefona. Također kako su se sada počeli pojavljivati i savitljivi android telefoni, u bliskoj budućnosti ta bi razlika u cijeni mogla postati i još neznatnija i manja.

Dakle, mogli bismo zaključiti da je investiranje u iPhone uređaj vrlo dobra ideja, te da se to itekako isplati.

Slična pitanja

1 odgovor 129 pregleda
3 odgovora 1.1k pregleda
1 odgovor 264 pregleda
2 odgovora 453 pregleda
2 odgovora 203 pregleda
1 odgovor 131 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...