1.2k pregleda
Ivana Basar u rubrici Kupovina od Ivana Basar
promjena rubrike od Znatkica
Zanima me zašto su proizvodi u trgovinama Žabac tako jeftini?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Svi proizvodi u Žabac dolaze direktno iz tvornica, od proizvođača. Cijene su tako niske zato što se radi o proizvodima koji su "stock, rok i lom", odnosno višak robe iz tvornica/ proizvodi koji su oštećeni tijekom proizvodnje/ proizvodi kojima istječe rok trajanja. Proizvođač ponekad mora razdužiti robu jer mijenjaju ambalažu proizvoda ili samo etiketu pa robu koja im je na zalihama ne prodaju, već proslijeđuju Žapcu. Osim toga, u Žapcu se zna naići i na sezonsku robu koja je u određenom periodu godine nije uspjela prodati u drugim trgovinama pa je Žabac prodaje po znatno nižim cijenama.

Unatoč svemu navedenome, proizvodi iz Žapca iznimno su kvalitetni, ali su iz nekog razloga poslani u ovaj food outlet. Svi zaposlenici vode računa o isteku roka robe tako da ne treba sumnjati u kvalitetu namirnica.

+4 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Radi se o hrani i nekim higijenskim proizvodima koji su pred istekom roka trajanja ili višak u tvornicama koji se prodaju upravo zbog toga po jako povoljnim cijenama. Tamo imaju stalne proizvode i neke koje su na nekoj još više povoljnoj akcijskoj cijeni. Tako napr. Nesquik žitarice odnosno čokoladne jastučiće možete kupiti po 4,99kn, Colgate max white kaladont za zube cijena mu je 1,99kn dok je u drogeriji 20kn, oreo keksi od 300 grama za 1,99kn. Važno je napomenuti da nijednom proizvodu nije prošao rok trajanja i da se oko toga vodi briga kao i u svim ostalim trgovinama.

Slična pitanja

2 odgovora
3 odgovora
2 odgovora
Augustina Kolak 31.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
1 odgovor
Augustina Kolak 21.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
1 odgovor
3 odgovora
3 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...