109 pregleda
Adriana Murtić u rubrici Filmovi i serije od Adriana Murtić [Aktivan] (242 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koji novi filmovi izlaze u 10. mjesecu 2020. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.6k bodova)
odabran od Adriana Murtić
 
Najbolji odgovor
Što se tiče izbora filmova u 10. mjesecu, on i nije baš prevelik. No, to ne znači da nećemo dobiti neke stvarno zanimljive filmove. Dapače, bit će nekoliko iznimno zanimljivih i dobrih filmova.

Prvog dana mjeseca listopada izlazi Greenland: Posljednje utočište. To je akcijski film s elementima trilera kojeg je režirao Ric Roman Waugh. Neke od važnijih likova ovog filma glume Gerard Butler, Morena Baccarin i Scorr Glenn.

Zatim, 8. dana idućeg mjeseca izlazi akcijski film Ava redatelja Tatea Taylora. Ovdje glavnu ulogu tumači Jessica Chastain, dok sporedne uloge igraju Geena Davis, Colin Farrell i John Malkovich.

Nakon toga, preporučio bih vam dramu Časnik i špijun koja izlazi istog dana kao i Ava. Ovu je dramu režirao Roman Polanski, a glume Jean Dujardin, Louis Garrel, Gregory Gadebois...

Slijedeći film kojeg bih vam preporučio je Smrt na Nilu. Misteriozna drama Kennetha Branagha koji sam tumači glavnu ulogu, a uz njega tu su još Gal Gadot te Armie Hammer.

I za kraj mislim da će film Pokajnik biti šećer na kraju ovog mjeseca koji se više osloniti na kvalitetu nego kvantitetu filmova. Ovdje glavnu ulogu ima Liam Neeson, a uz njega su još tu Kate Walsh i Jai Courtney. Taj je film režirao Mark Williams.

Uživajte u gledanju

Slična pitanja

2 odgovora 160 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...