2.4k pregleda
Teta Dora u rubrici Odjeća i obuća od Teta Dora
promjena rubrike od Znatko

Što je Internet stranica Moje krpice i čemu služi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Stranica Moje krpice služi za prodaju, poklanjanje i zamjenu rabljene i/ili potpuno nove odjeće te za potražnju željenih artikala koji nisu dostupni u fizičkim trgovinama ili se nude po bizarnim cijenama. Ipak se najčešće radi o prodaji proizvoda, a na stranici se mogu objaviti različiti artikli, od odjeće, obuće i modnih dodataka, preko kozmetike i stvari za kućne ljubimce, uz adekvatan opis stanja proizvoda koji se prodaje/poklanja. Prije svega, potrebno je napraviti korisnički račun na Mojim krpicama, a tek onda započeti kreiranje oglasa.

Ova je stranica dobar odabir ukoliko želite kupiti nešto po znatno nižim cijenama ili ako želite osvježiti ormar. Može se pronaći robe za različite stilove odijevanja, kao i ona roba koja više nije dostupna u fizičkim ili web trgovinama. Problem je u korisnicima koji nepristojno komuniciraju, rezerviraju odjeću pa se kasnije nikad ne jave ili ne uplate novac, a paket im je već poslan.

Postoje i dvije grupe na Facebooku kreirane po uzoru na istoimenu stranicu. Mislim da se lakša komunikacija ostvaruje preko Facebook grupe, a osim toga, puno je jednostavnije pronaći određen proizvod koji želite.

Imam pozitivna iskustva i sa stranice i u Facebook grupi. No, u svakoj je prodaji potrebno postaviti kriterije i pravila koja zahtijevate od kupca, a u kupnji prakticirati obosmjernu i jasnu komunikaciju uz dozu opreza.
Ivan Gačić od Ivan Gačić
Možeš staviti link do tamo?
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Evo poveznice za stranicu: https://mojekrpice.hr.
Za pridruživanje u Facebook grupu dovoljno je samo poslati zahtjev. Jedna grupa zove se "Moje krpice i moj ormar", a druga "Moje krpice, hr (nova)". :)

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
Ivana Basar 16.09.2020. pitanje u rubrici Društvo od Ivana Basar
6 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...