287 pregleda
Marija Userin u rubrici Turizam i putovanja od Marija Userin
promjena rubrike od Znatko
Je li bolje otići na more ili u kuću s bazenom ljeti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić
Otići u kuću s bazenom ili na more ovisi o vlastitim preferencijama . Ako volite miris mora, plivanje, morsku sol i zalaske s plaže onda je definitivno bolja opcija otići u apartman što bliže moru, po mogućnosti da je plaža dostupna hodom do plaže.

Na plažu možete ići s djecom koja mogu uživati s vama u plićaku te je morska sol zdravija opcija od klora u bazenu. S plaže možete otići u obližnji kafić ili restoran, prošetati plažom te igrati picigin u plićaku. Hrvatska obala ima jedne od najljepših plaža na svijetu te je šteta ne iskoristiti tu ljepotu i čistoću mora.

S druge strane, ako više preferirate bazen te ne volite gužve na plaži ili jednostavno Vam nije običaj ljetovati uz more, vile ili kuće s bazenom su idealna opcija. Možete otići sa prijateljima i njihovom djecom, svojim društvom, obitelji i zabaviti se nekoliko dana. Uz bazen i domaći koktel Vam neće ništa faliti, imati ćete svoj mir i ritam te maksimalno iskoristiti godišnji odmor.
+8 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Sve je stvar osobne preferencije, ali osobno mislim da je more uvijek bolja opcija. S kućom ste donekle ograničeni zabavnim sadržajima, ali s druge strane imate svoj osobni prostor i mir. Ako se želite zabaviti, more nudi više opcije. Gotovo pa da nema plaže na Jadranu koja nema one velike napuhance na vodi, neki tečaj ronjenja ili pedaline za iznajmljivanje. Naravno tu su i kafići i restorani, odmah na dohvat ruke.  Možda je najbolja opcija isprobati oboje te vidjeti što se vama i vašim suputnicima(ukoliko ne idete sami) više sviđa!

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...