1.3k pregleda
Ružica Perić u rubrici Turizam i putovanja od Ružica Perić
promjena rubrike od Znatko
Pod par dana mislim na 3-4 dana.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Jeftin odlazak na more je pitanje s kojim se susrećemo svake godine u ovo vrijeme. Smatram da se pitanje različito odnosi na različite osobe. Što osobi znači odlazak na more? Uključuje li to i nama susjedne države, ili isključivo Hrvatsku. Ako ovo drugo, koji dio Jadrana - Sjeverni, Srednji ili Južni Jadran? To ovisi i o mjestu gdje osoba živi te koliko košta prijevoz do jeftine destinacije. Također, jeftino je pojam koji nije isti za većinu osoba. Netko bi možda i pristao na kampiranje koje nije toliko skupo jer danas ima dosta trgovina specijaliziranih opremom za kampiranje. Drugoj osobi možda kampiranje i boravak na otvorenom ne dolazi u obzir te je zainteresiranija za opciju iznajmljivanja apartmana ili mobilne kućice. U pretsezoni i postsezoni se mogu naći zaista jeftinije opcije od one u sedmom i osmom mjesecu. Svakako bih preporučio i kampiranje i mobilne kućice jer oboje prakticiram otkako znam za sebe. :)
+6 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel
Ako želite jeftino putovati i ptići iz grada na samo par dana najbolja opcija za to je kampiranje. Kampirati možete skoro bilo gdje pa vas to ne ograničava u vidu lokacije. Lokaciju si možete odabrati sami, a jeftinu opremu za kampiranje pronaći online. No, ukoliko niste od avanturizma te bi voljeli odmoriti u apartmanu, preporučam da pogledate stranice poput crnojaje ili slično, i tamo potražite povoljniji smještaj.
Znatkica od Znatkica
Gle stvarno! Kampiranje mi ne bi palo na pamet. Valjalo bi oživjeti drevne vještine paljenja vatre... Nisam bila već dugo.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...