790 pregleda
Ružica Perić u rubrici Turizam i putovanja od Ružica Perić [Megaktivan] (12.6k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Pod par dana mislim na 3-4 dana.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Jeftin odlazak na more je pitanje s kojim se susrećemo svake godine u ovo vrijeme. Smatram da se pitanje različito odnosi na različite osobe. Što osobi znači odlazak na more? Uključuje li to i nama susjedne države, ili isključivo Hrvatsku. Ako ovo drugo, koji dio Jadrana - Sjeverni, Srednji ili Južni Jadran? To ovisi i o mjestu gdje osoba živi te koliko košta prijevoz do jeftine destinacije. Također, jeftino je pojam koji nije isti za većinu osoba. Netko bi možda i pristao na kampiranje koje nije toliko skupo jer danas ima dosta trgovina specijaliziranih opremom za kampiranje. Drugoj osobi možda kampiranje i boravak na otvorenom ne dolazi u obzir te je zainteresiranija za opciju iznajmljivanja apartmana ili mobilne kućice. U pretsezoni i postsezoni se mogu naći zaista jeftinije opcije od one u sedmom i osmom mjesecu. Svakako bih preporučio i kampiranje i mobilne kućice jer oboje prakticiram otkako znam za sebe. :)
+4 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel [Proaktivan] (876 bodova)
Ako želite jeftino putovati i ptići iz grada na samo par dana najbolja opcija za to je kampiranje. Kampirati možete skoro bilo gdje pa vas to ne ograničava u vidu lokacije. Lokaciju si možete odabrati sami, a jeftinu opremu za kampiranje pronaći online. No, ukoliko niste od avanturizma te bi voljeli odmoriti u apartmanu, preporučam da pogledate stranice poput crnojaje ili slično, i tamo potražite povoljniji smještaj.
Znatkica od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
Gle stvarno! Kampiranje mi ne bi palo na pamet. Valjalo bi oživjeti drevne vještine paljenja vatre... Nisam bila već dugo.

Slična pitanja

2 odgovora 174 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...