Ružica Perić u rubrici Turizam i putovanja od Ružica Perić
promjena rubrike od Znatko
Pod par dana mislim na 3-4 dana.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Jeftin odlazak na more je pitanje s kojim se susrećemo svake godine u ovo vrijeme. Smatram da se pitanje različito odnosi na različite osobe. Što osobi znači odlazak na more? Uključuje li to i nama susjedne države, ili isključivo Hrvatsku. Ako ovo drugo, koji dio Jadrana - Sjeverni, Srednji ili Južni Jadran? To ovisi i o mjestu gdje osoba živi te koliko košta prijevoz do jeftine destinacije. Također, jeftino je pojam koji nije isti za većinu osoba. Netko bi možda i pristao na kampiranje koje nije toliko skupo jer danas ima dosta trgovina specijaliziranih opremom za kampiranje. Drugoj osobi možda kampiranje i boravak na otvorenom ne dolazi u obzir te je zainteresiranija za opciju iznajmljivanja apartmana ili mobilne kućice. U pretsezoni i postsezoni se mogu naći zaista jeftinije opcije od one u sedmom i osmom mjesecu. Svakako bih preporučio i kampiranje i mobilne kućice jer oboje prakticiram otkako znam za sebe. :)
+6 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel
Ako želite jeftino putovati i ptići iz grada na samo par dana najbolja opcija za to je kampiranje. Kampirati možete skoro bilo gdje pa vas to ne ograničava u vidu lokacije. Lokaciju si možete odabrati sami, a jeftinu opremu za kampiranje pronaći online. No, ukoliko niste od avanturizma te bi voljeli odmoriti u apartmanu, preporučam da pogledate stranice poput crnojaje ili slično, i tamo potražite povoljniji smještaj.
Znatkica od Znatkica
Gle stvarno! Kampiranje mi ne bi palo na pamet. Valjalo bi oživjeti drevne vještine paljenja vatre... Nisam bila već dugo.

Slična pitanja

1 odgovor 407 👀
2 odgovora 292 👀
Marija Userin 25.09.2020. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Marija Userin
1 odgovor 256 👀
1 odgovor 441 👀
3 odgovora 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...