Lovro Gorup u rubrici Odnosi i veze od Lovro Gorup
uređen od Znatko

Tražim savjete kako se ponašati pri upoznavanju s curinim roditeljima?

Kako ih impresionirati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Najbolji dojam možete ostaviti kod svakoga pa tako i kod roditelja vaše djevojke kada ste pristojni i djlelujete skromno i ugodno. Njima je u interesu vidjeti nekoga tko je nježan prema njoj i s kim se njihovo dijete dijete osjeća sretno.

Večinom roditelji ne bi nikada ništa negativno komentirali za nekoga kada bi vidjeli da je njihovo dijete sretno.

Sreća njihovog dijeteta, roditeljima treba biti najvažnija.

Ako se usredotočite više na vašu djevojku a manje da impresionirate njezine roditelje i budete svoji sigurno ćete ih osvojiti kao što ste i nju :)
+6 glasa
Paolina Rajić od Paolina Rajić
Upoznavanje curinih roditelj može izazvati neželjeni stres u neugodnosti. Međutim, nema potrebe za brigom jer ako ste se svidjeli njoj velika je šansa da će i njezini roditelji imati dobro mišljenje o vama. Ipak, treba uzeti u obzir neke stvari uz pomoć kojih ćete ostaviti dobar dojam te impresionirati njezine roditelje. Prvo, pobrinite se da obučete nešto pristojno i sa stilom. Zatim, pokažite poštovanje i zahvalnost udjeljivanjem komplimenata; ako ste na večeri kod njezinih roditelja pohvalite hranu, odabir vina ili uređenje interijera. Pokažite interes za njihov život i interese tako da pažljivo slušate i uključujete se u razgovor sa zanimljivim potpitanjima. Pričajte o stvarima o kojima ste ambiciozni i o planovima za budućnost te ostavite dojam da ste entuzijastični prema životu. Budite samouvjereni, ali nikako napadni i glasni. Nadalje, ponudite pomoć ako treba postaviti stol, raspremiti nešto ili podići nešto teško; vjerojatno će odbiti, ali svakako će zapamtiti da ste spremni pomoći.
+5 glasa
Corina Mihaljević od Corina Mihaljević
Prvo se konzultirati sa curom o tome kakvi su njeni roditelji, što vole, kakvih su tradicija, vjere. Prije upoznavanja vrlo je bitna osobna higijena i izgled, sve u svemu prvi dojam. Treba se obući pristojno, možda neka košulja, traperice, čiste tenisice, elegantan sat. Što se tiče izgleda lica, ako dečko ima bradu, mora biti urednog izgleda, kratko ošišana. Oprati zube! Staviti dobar parfem. Ako je sastanak sa roditeljima zakazan u točno vrijeme, bez kašnjenja dolazak neka bude na vrijeme. Važno je samopouzdanje prilikom upoznavanja te pristojnost! Pri upoznavanju rukuj te se sa roditeljima i održite kontakt s očima. Bilo bi poželjno ponijeti nekakav poklon, mami možda ruže, a tati vino. Određeni maniri su također poželjni, npr. ako ste na večeri kod njenih roditelja ponudite se da operete suđe ili pospremite prljave tanjure. Najvažnije od svega bitno je da nađete zajedničke teme te da pokažete koliko vam je stalo do njihove kćeri.

Slična pitanja

6 odgovora 512 👀
2 odgovora 360 👀
3 odgovora 2.6k 👀
Tomislav Gatara 29.10.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara
5 odgovora 3.0k 👀
2 odgovora 571 👀
1 odgovor 256 👀
2 odgovora 5.7k 👀
1 odgovor 4.7k 👀
1 odgovor 15.0k 👀
3 odgovora 8.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...