85 pregleda
Adriana Murtić u rubrici Filmovi i serije od Adriana Murtić [Aktivan] (242 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koji su filmovi u Marvelovoj fazi 2 i koji je najbolji od njih

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)
odabran od Adriana Murtić
 
Najbolji odgovor
Druga faza Marvelovih filmova, baš kao i faza 1, sadrži 6 filmova.

Prvi od njih je Iron Man 3. Zadnji nastavak Iron Man franšize, te dio u kojem se Tony Stark, barem privremeno, odriče svojeg života kao Iron Mana. Također, po mnogima ovo je jedan od lošijih MCU filmova dosad.

Nakon njega stigao je drugi po redu film Thor franšize. Odnosno, Thor The Dark World. Po velikom broju kritika najlošiji MCU film do sada. Taj je film izašao 2013. godine, baš kao i Iron Man 3. To je film u kojem Thor prekida svoju vezu sa Zemljom, barem se tako čini po završetku istog.

Zatim, slijedeći film je Captain America The Winter Soldier. Drugi film u trilogiji Kapetana Amerike, prvog Marvelovg Avengera/Osvetnika. U ovome filmu vidjeli smo povratak Kapetanovog najboljeg prijatelja koji je postao Winter Soldier. No da vam previše ne spoilam tu ću se zaustaviti.

Nakon toga stiže jedan od vjerojatno najboljih MCU filmova dosada. Riječ je naravno o filmu o Čuvarima Galaksije. U tome filmu po prvi put više smo u svemiru nego na Zemlji. Te po prvi put upoznajemo Infinity stones-e. Jedan je to od najvažnijih u cijelom MCU-u, jer predstavlja važnu prekretnicu cijelog svemira.

Poslije toga stiže nam drugi Avengers film, odnosno Avengers: Age of Ultron. Vrlo vjerojatno i najlošiji od dosad izašlih Avengers filmova. U ovom filmu Avengeri sami sebi donose veliki broj problema. Točnije to radi Tony Stark koji u želji za najboljim radi najgori mogući potez i stvara samog Ultrona.

Završni film druge faze je Ant-Man. Priča o heroju koji se smanjuje na veličinu mrava. Ovdje dakle upoznajemo nekoliko novih likova, te kvantni prostor koji će nam u budućnosti biti bitan faktor.

Osobno, najbolji film faze 2 mi je Guardians of the Galaxy.

Slična pitanja

3 odgovora 355 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...