Marketing odjel d.o.o. u rubrici Web Dizajn od
Čovjek koji nam je izradio web stranicu više se ne javlja. Stranica nam je dosta spora i iskaču nam neki čudni linkovi i reklame? Što se događa?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Zašto izraditi web stranice u WordPress-u?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Mihael Fernežir od
Moglo bi biti više razloga koji uzrokuju spor odaziv stranice i brdo različitih reklama na istoj.

Možda uopće problem nije u samoj stranici, već u vašem uređaju, odnosno računalu. Možda ste nedavno pokupili neki virus koji vam usporava računalo te ne prestaje sa izbacivanjem raznoraznih neželjenih reklama na vaš zaslon. Ako je to problem, možete ga riješiti vrlo lako i jednostavno. Sve što je potrebno je instalirati neki od pouzdanih antivirusnih programa te pokrenuti pretragu virusa na vašem računalu. Kada aplikacija pronađe i ukloni virus, onda probajte ponovo na tu stranicu.

Ako pak aplikacija nije pronašla nijedan virus ili ako ga i jest uklonila, ali stranica je i dalje spora i puna reklama, onda je problem u samoj stranici. To se može popraviti samo pomoću koda stranice, odnosno to može napraviti samo onaj tko je stručnjak za takve stvari. U tom slučaju probajte svim silama doći do osobe koja vam je napravila stranicu i ukažite mu na nedostatke njegovog rada te zatražite popravak. Ako pak baš nikako ne možete doći do te osobe, probajte kontaktirati neku drugu stručnu osobu na tom području. Ona bi vam mogla pomoći i prepraviti vašu stranicu.

Slična pitanja

1 odgovor 282 👀
2 odgovora 675 👀
1 odgovor 771 👀
1 odgovor 236 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...