109 pregleda
Marketing odjel d.o.o. u rubrici Web Poslovanje od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
Da li mi se web stranica može zaraziti ako imam instaliran antivirus na računalu tj. da li mi je web stranica sigurna sada kada imamo antivirus u uredu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)
U slučaju instaliranog antivirusnog programa na računalu, web stranica je sigurnija nego kada nemamo taj isti program za sprečavanje raznoraznih virusa. No, ipak ni tada naša stranica nije 100% sigurna od zaraze ili hakiranja.

Postoje razni hakeri koji vješto zaobilaze sve vrste zaštite na našim računalima i tako usprkos instaliranom antivirusnom programu uspijevaju staviti neki virus na naše računalo ili našu web stranicu. Tako da nikada nismo baš 100% sigurni u obranu od virusa i hakerskih napada, a pogotovo ako smo na internetu poznati i ako zarađujemo tim putem.

No, rekao bih da uz redovito ažuriranje naše zaporke na web stranici koju želimo zaštititi smo nešto sigurniji nego ako na cijelo vrijeme stoji ista šifra. Također, ako ignoriramo i brišemo sve sumnjive, čudne i nesigurne mail-ove i poruke koje dobivamo na našim internetskim profilima, na taj način ćemo isto biti sigurniji od virusa i hakera.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...