Marketing odjel d.o.o. u rubrici Web Poslovanje od
Da li mi se web stranica može zaraziti ako imam instaliran antivirus na računalu tj. da li mi je web stranica sigurna sada kada imamo antivirus u uredu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Mihael Fernežir od
U slučaju instaliranog antivirusnog programa na računalu, web stranica je sigurnija nego kada nemamo taj isti program za sprečavanje raznoraznih virusa. No, ipak ni tada naša stranica nije 100% sigurna od zaraze ili hakiranja.

Postoje razni hakeri koji vješto zaobilaze sve vrste zaštite na našim računalima i tako usprkos instaliranom antivirusnom programu uspijevaju staviti neki virus na naše računalo ili našu web stranicu. Tako da nikada nismo baš 100% sigurni u obranu od virusa i hakerskih napada, a pogotovo ako smo na internetu poznati i ako zarađujemo tim putem.

No, rekao bih da uz redovito ažuriranje naše zaporke na web stranici koju želimo zaštititi smo nešto sigurniji nego ako na cijelo vrijeme stoji ista šifra. Također, ako ignoriramo i brišemo sve sumnjive, čudne i nesigurne mail-ove i poruke koje dobivamo na našim internetskim profilima, na taj način ćemo isto biti sigurniji od virusa i hakera.

Slična pitanja

2 odgovora 695 👀
1 odgovor 537 👀
Jan Iveković 02.10.2020. pitanje u rubrici Softver od Jan Iveković
1 odgovor 354 👀
2 odgovora 624 👀
4 odgovora 403 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...