172 pregleda
Marko Radić u rubrici Mediji od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Kako je nastao portal i oglasnik za poslove u IT branši - REP.HR

...od samih početaka, pa preko proširenja poslovanja, te koje sve zanimljive suradnje je REP.HR ostvario tokom svog poslovnog vijeka?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.3k bodova)

Rep.hr je danas web portal koji prikazuje vijesti iz svijeta informatike, oglase za informatičke poslove, imaju neki kalendar informatičkih evenata i biznis profile informatičkih firmi. Danas je glavni direktor i urednik Bojan Bajgorić Šantić, te je ujedno i 100%-tni vlasnik tvrtke u čijem vlasništvu se i portal nalazi. Tvrtka se zove Računalni i ekonomski poslovi - REP d.o.o. za poslovne usluge.

Web portal Rep.hr je nastao 2. mjesecu 2009. godine kao oglasnik za informatičke poslove jer kratica R.E.P. u biti znači "Računalni i Ekonomski Poslovi". Osnivanje portala je bila Bojanova ideja, te su na njegov prijedlog novac uložila i dva Bojanova prijatelja od kojih je jedan i nekada televizijski, a danas popularni radijski voditelj (Antena Zagreb), ujedno pjevač i komičar Luka Bulić. Nakon osnivanja web portala Rep.hr, Luka Bulić je povremeno pomagao na portalu, ali već dugo nije u tome.

Portal je aktivan do 7. mjeseca 2013. godine, pa je došlo do pauze u radu. Onda su oni od 2. mjeseca 2018. godine opet nastavili s radom. 

 

Slična pitanja

1 odgovor 90 pregleda
1 odgovor 449 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...