223 pregleda
Iva Murat u rubrici Filmovi i serije od Iva Murat [Turboaktivan] (26.5k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Tražim preporuke za dobre, novije filmove. Od žanrova preferiram trilere i krimiće.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.8k bodova)

Noviji film koji sam nedavno gledala a mogu ga preporučiti je Fatal affair- triler iz 2020. godine. U njemu žena Ellie pokušava popraviti brak sa svojim suprugom Marcusom nakon kratke afera sa svojim starim prijateljem Davidom, nakon toga će ubrzo shvatiti da je David opasan i nestabilan po život.

Takodjer je izašao novi film The postcard killings iz 2020.britansko- američki film o misterioznom kriminalu s ubojstva razglednica. Temelji se na romanu ubojice razglednica iz 2010. godine.

 

+1 glas
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)
odabran od Iva Murat
 
Najbolji odgovor

Mogao bih vam preporučiti nekoliko filmova koji su izašli od početka 2019. godine pa do danas. Taj sam period odabrao zato da bih vam mogao ponuditi što veći broj filmova jer da sam uzeo za primjer samo ovu, 2020. godinu, onda se tu ne bi previše toga dobroga pronašlo jer se zbog trenutne situacije za virusom veliki broj filmova zasad odgodio.

Počet ću ipak sa jednim ovogodišnjim, a to je TENET. Najnoviji film Christophera Nolana u kojem glavnu ulogu tumači John David Washington. Prema žanru TENET je akcijski SF film. Na imdb-u je ocijenjen sa čak 7.8 što jasno daje do znanja o kakvom se dobrom filmu radi.

Nadalje, preporučio bih vam Netflix-ov film Murder Mystery u kojem glume Adam Sandler i Jennifer Aniston. Zanimljivi i smiješni detektivski film u kojem dvoje najobičnijih ljudi pokušava riješiti misteriju o ubojstvu za koje su optuženi upravo oni.

I za kraj bih vam preporučio kriminalistički triler  Robina Pronta: The Silencing. Ne toliko poznat i "razvikan" film koji je izašao ove godine koji je po meni jedan od najboljih filmova ove godine, iako ih nije bilo puno.

Slična pitanja

2 odgovora 171 pregleda
5 odgovora 5.2k pregleda
2 odgovora 173 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...