Marinko Zadro u rubrici Mobitel od Marinko Zadro
promjena rubrike od Znatko

Koji je po Vama servis za Apple iPhone mobitele najbolji u Zagrebu i gdje mi preporučate da servisiram svoj ajfon?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje kupiti iPhone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor

Što se tiče servisa za popravak mobilnih uređaja mišljenja su različita. Nekima je određeni servis odličan i najbolji ikada, dok je jedna osoba s tim istim servisom imala loše iskustvo i nikada više ne bi poslovala s njima. Sve ovisi o naši  očekivanjima, a i o tome da baš mi ne budemo oni koji su naišli na grešku u radu servisa.

Ovaj servis nalazi se u Zagrebu na Radničkoj cesti 52. Radi svaki radni dan 9-17 sati. Ocijenjen je zaista visokom ocjenom kupaca. Recenzija kupaca je 4,7*. Kupci najviše navode da pokušaju vidjeti što je problem i ukoliko je moguće riješiti što brže. Jedna osoba je navela čak da kvar nije velik te da je riješen za 0 kuna. Ukoliko je kvar veći mobitel se šalje na popravak i vraća u što bržem roku. Svoju poslovnicu imaju i u Hebrangovoj ulici na adresi Ulica Andrije Hebranga 13, a rade svaki radni dan 8-18 sati.
Također su ocijenjeni sa 4,7* što je zaista dosta visoka recenzija kupaca/korisnika. Nalazi se na adresi: Zagrebačka cesta 74, a rade svaki radni dan 9-17 sati, a subotom 10-13 sati. Korisnici su zaista zadovoljni njihovim radom. Navode odličnu kvalitetu i da su zaista brzi. Većinu manjih popravaka na mobitelu rješavaju u sat i pol, dok neke veće popravke znaju riješiti unutar jednog dana što znači da se mobitel preuzima sljedeći dan odmah ujutro. Osoblje je ljubazno i rado daju savjete. 
+3 glasa
Maša Lukić od Maša Lukić
Ako vam se mobitel pokvario,bio kvar velik ili malen, bila marka mobitelja Iphone, Samsung ili bilo koji drugi, najbolji servis u gradu Zagrebu je PRT servis na adresi Črnomerec 28. Pružaju usluge kompleksnih i jednostavnih servisa, usluge brzog servisa i usluge besplatnog prikupa i dostave uređaja na vašu adresu.  Osim što imaju usluge svih mogućih popravaka bili oni mehanički (popravak stakla) ili softwareski (otklanjanje sistemskih poteškoća) pružaju i uslugu spašavanja podataka sa mobitela koji se više ne može koristiti. Također cijene su im i više nego razumne. Njihovu web stranicu možete naći na linku https://prtservis.hr/

Slična pitanja

2 odgovora 535 👀
Zoran Jurić 01.11.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Zoran Jurić
1 odgovor 271 👀
2 odgovora 4.7k 👀
4 odgovora 803 👀
1 odgovor 601 👀
Ivan Gačić 22.03.2016. pitanje u rubrici Mobitel od Ivan Gačić
1 odgovor 419 👀
1 odgovor 304 👀
Saša Radosavljević 18.05.2021. pitanje u rubrici Mobitel od Saša Radosavljević
1 odgovor 524 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...