490 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Mobitel od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.7k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Koji je po Vama servis za Apple iPhone mobitele najbolji u Zagrebu i gdje mi preporučate da servisiram svoj ajfon?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje kupiti iPhone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.6k bodova)
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor

Što se tiče servisa za popravak mobilnih uređaja mišljenja su različita. Nekima je određeni servis odličan i najbolji ikada, dok je jedna osoba s tim istim servisom imala loše iskustvo i nikada više ne bi poslovala s njima. Sve ovisi o naši  očekivanjima, a i o tome da baš mi ne budemo oni koji su naišli na grešku u radu servisa.

Ovaj servis nalazi se u Zagrebu na Radničkoj cesti 52. Radi svaki radni dan 9-17 sati. Ocijenjen je zaista visokom ocjenom kupaca. Recenzija kupaca je 4,7*. Kupci najviše navode da pokušaju vidjeti što je problem i ukoliko je moguće riješiti što brže. Jedna osoba je navela čak da kvar nije velik te da je riješen za 0 kuna. Ukoliko je kvar veći mobitel se šalje na popravak i vraća u što bržem roku. Svoju poslovnicu imaju i u Hebrangovoj ulici na adresi Ulica Andrije Hebranga 13, a rade svaki radni dan 8-18 sati.
Također su ocijenjeni sa 4,7* što je zaista dosta visoka recenzija kupaca/korisnika. Nalazi se na adresi: Zagrebačka cesta 74, a rade svaki radni dan 9-17 sati, a subotom 10-13 sati. Korisnici su zaista zadovoljni njihovim radom. Navode odličnu kvalitetu i da su zaista brzi. Većinu manjih popravaka na mobitelu rješavaju u sat i pol, dok neke veće popravke znaju riješiti unutar jednog dana što znači da se mobitel preuzima sljedeći dan odmah ujutro. Osoblje je ljubazno i rado daju savjete. 
+3 glasa
Maša Lukić od Maša Lukić [Aktivan] (359 bodova)
Ako vam se mobitel pokvario,bio kvar velik ili malen, bila marka mobitelja Iphone, Samsung ili bilo koji drugi, najbolji servis u gradu Zagrebu je PRT servis na adresi Črnomerec 28. Pružaju usluge kompleksnih i jednostavnih servisa, usluge brzog servisa i usluge besplatnog prikupa i dostave uređaja na vašu adresu.  Osim što imaju usluge svih mogućih popravaka bili oni mehanički (popravak stakla) ili softwareski (otklanjanje sistemskih poteškoća) pružaju i uslugu spašavanja podataka sa mobitela koji se više ne može koristiti. Također cijene su im i više nego razumne. Njihovu web stranicu možete naći na linku https://prtservis.hr/

Slična pitanja

1 odgovor 250 pregleda
1 odgovor 258 pregleda
1 odgovor 125 pregleda
1 odgovor 185 pregleda
3 odgovora 1.1k pregleda
5 odgovora 438 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.2k pitanja

13.3k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...