2.1k pregleda
Jadranka Ivić u rubrici Filmovi i serije od Jadranka Ivić [Aktivan] (303 bodova)
promjena rubrike od Znatko

Da li je bolji HBOgo ili Netflix?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)

Kad su u pitanju online servisi za gledanje filmova i serija, svatko ima svoje mišljenje o tome što je njemu najbolje i za koju se on platformu želi odlučiti.

Tako i ovo pitanje ovisi o tome koje i kakve serije više volite odnosno preferirate. Na te dvije platforme postoji veliki broj različitih filmova i serija, same baze platformi su u potpunosti drugačije tako da HBOgo nudi serije i filmove koje ne možete naći na Netflix-u, no isto tako Netflix nudi ono čega nema na HBOgo-u.

Moj savjet bi vam bio da prije nego se odlučite za pretplatu na jednu od dvije navedene platforme prvo dobro istražite koje su to sve serije i filmovi dostupni na kojoj platformi te da se odlučite za onu koja ima više sadržaja koji vas zanima. Isto tako imajte na umu da na HBOgo platformi za sve filmove i serije imate i hrvatski titl, dok je na Netflix-u hrvatski titl pravi raritet te ćete vrlo rijetko gledati nešto sa hrvatskim titlovima.

+9 glasa
Iva I od Iva I [Superaktivan] (4.3k bodova)

HBOgo
Što se tiče HBOgo njegove prednosti su svakako postojanje titlova za svaki film ili seriju koju gledate. Ti su titlovi doista kvalitetni i nisu doslovni već se stvarno uklapaju u kontekst. Osim titlova, lijepo je što je cijela aplikacija prilagođena odnsono prevedena na jezik korisnika. Nadalje, mnogi tvrde kako je HBOgo jednostavniji za snalaženje. Aplikacija je dosta brza i lagano se sve učitava. 

Netflix
Netflix ima veću i bolju ponudu (pogotovo što se serija tiče). Također mi se čini kako je i kvaliteta bolja na Netflixu nego na bilo kojem drugom servisu, pogotovo ako se gleda preko televizije. Netflix ima i bolji algoritam preporučenih filmova, a sama aplikacija mi se čini i bolje sortirana.

Sve u svemu, da moram birati između ovo dvoje izabrala bih netflix jer nemam problem s engleskim, a ponuda je meni osobno puno bolja. Na Netflixu je također veći izbor serija a one su mi draže od filmova.  Međutim ako netko nije prisan s engleskim, mislim da bi mu HBOgo trebao biti odličan

Slična pitanja

3 odgovora 359 pregleda
2 odgovora 553 pregleda
2 odgovora 158 pregleda
3 odgovora 2.2k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...