Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Je li teško surogat majkama odvojiti se od djece? Postoje li neka istraživanja o tome? Kako žene postanu surogat majke?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Svakoj majci je na neki način teško odvojiti se od djeteta.

Razlozi za pristanak biti surogat majka su razni. Neke osobe to čine jer već imaju djece ali nemaju financijske moći uzdržavati ga na taj način pokušavaju ''zaraditi''. Prema izjavama nekih osoba to bude zaista teško, no s vremenom se privikne na činjenicu da se odlučila na to i da to sada mora učiniti. Navikne se živjeti s činjenicom da ga više nikada neće vidjeti, dok neke osobe nikada ne zaborave na to dijete i uvijek razmišljaju o njemu i teško im je. 

 Neke osobe to čine iz ljubavi prema tim ljudima koji nažalost ne mogu imati svoje djece, a silno to žele. Na primjer jedna osoba odluči biti surogat majka najboljim prijateljima. Njoj se možda lakše odvojiti od tog djeteta jer zna da će ga i dalje viđati i posjećivati, no to kasnije može biti loše jer ona se s vremenom može predomisliti gledajući to dijete kako raste. Ona mu može poželjeti reći istinu o svemu. A neke majke se mogu jednostavno naviknuti živjeti tako. 

Svakoj majci je teško odvojiti se od djeteta o kojoj god opciji da se radi, ipak je ona rodila dijete i nije jednostavno.

Na internetu postoji link jedne žene koja priča o svojim iskustvima, tako da ću ostaviti link ukoliko želiš pročitati: https://www.dw.com/hr/nisam-majka-tereza-ukrajinka-kao-trostruka-surogat-majka/a-53814281

Također ću ostaviti link gdje piše sve o tome koji je tijek surogat majčinstva i koliko se plača surogat majkama: https://grazia.hr/sve-kontroverze-i-nepoznanice-surogat-majcinstva/

Slična pitanja

3 odgovora 1.0k 👀
3 odgovora 693 👀
3 odgovora 443 👀
1 odgovor 243 👀
2 odgovora 355 👀
Goran Dren 03.12.2016. pitanje u rubrici Djeca i roditeljstvo od Goran Dren
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...