92 pregleda
Ana Pilato u rubrici Djeca i roditeljstvo od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Kako roditelji i djeca mogu kvalitetno provesti vrijeme?

Imate li prijedloge za zajedničko druženje djece i roditelja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)

Poljski eko-brend "KOKO cardboards" donosi kolekciju "Uradi sam" kostima

Mnoga djeca sanjaju o tome kako će jednog dana postati astronauti, neke privlači pomisao na to da bi samo na jedan dan mogli biti šumske vile i princeze, kraljevi ili kraljice, te da će barem na tren ugledati najljepšeg jednoroga ili pak hodati u šumi pored zastrašujućeg T-rexa.

Za neprocjenjive trenutke

Osmišljeni kako bi u obitelji proveli što više lijepih zajedničkih trenutaka te se posvetili onome što je uvijek bilo najvažnije, proizvodi eco-friendly brenda KOKO cardboards načinjeni su od recikliranog kartona s neograničenim mogućnostima za igru, uz samo malo mašte. Poljski brend KOKO cardboards osigurat će roditeljima i djeci najbolju zabavu s „Uradi sam“ igračkama i setovima, ali i jednom veoma bitnom porukom. Manje je više, poruka je ovog brenda koji uz pažljivo odabrane reciklirane materijale djeci i roditeljima nudi proizvode koji su nastali u Poljskoj, kombinacijom tradicionalne manufakture s modernim strojevima. Ideja je jednostavna i genijalna – vlastitom maštom oživjeti jednostavan komad recikliranog kartona.

Učimo od malih nogu

Dječja mašta razlog je brojnih neprocjenjivih sjećanja iz djetinjstva koje gotovo svatko od nas ima. Svaka je igra djetetu posebna, a one koje mogu sami napraviti ili uz pomoć svojih roditelja imaju još veću, neprocjenjivu vrijednost. Djeca najviše uče od svojih roditelja, a KOKO cardboards potiče pozitivne promjene koje će utjecati na planetu te u isto vrijeme zadovoljiti dječju potrebu za igrom.

I dok će starija djeca vjerojatno htjeti sama brusiti i pokazati svoje vještine, ona nešto mlađa će uz roditelje korak po korak pratiti upute i uspješno sklopiti sve dijelove. Svaki proizvod može se dodatno personalizirati s najdražom bojom ili ukrasom po želji i tako će svaki od njih postati jedinstven za dijete. Osjećaj ponosa kada postanu pustolov, sirena ili nešto o čemu kada sklope oči maštaju zauvijek će biti dio njihovog života te sjećanje kojeg će se i kada odrastu rado prisjećati.

+5 glasa
Petra Doležal od Petra Doležal [Superaktivan] (3.7k bodova)
Smatram da je bitna komunikacija s djetetom jer na taj način stvarate bliskost i osnažujete povjerenje. Možete ih pitati za mišljenje kako bi zajednički osmislili plan druženja. Preporučujem vožnju biciklom, koja ne samo da je korisna za tijelo već ćete tako stvarati pozitivne zajedničke uspomene. Ukoliko je dijete manje, možete se igrati s njime Kaladonta. Navedena igra će mu pomoći obogatiti rječnik, ali ćete se sigurno i dobro zajedno nasmijati. Bitno je osluškivati potrebe djeteta i prema njemu izraditi plan druženja jer ćete tako zarobiti njegovo povjerenje, ali i stvoriti divne uspomene kojih će se Vaše dijete sjećati.

Slična pitanja

1 odgovor 109 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...