Ivana Mačić u rubrici Djeca i roditeljstvo od
Koji roditelj (majka, otac) vam je općenito "bliži" kao osoba? Neki mogu reći da imaju potpuno jednak odnos s oba roditelja, no svima je jasno da uvijek postoji jedan roditelj s kojim imate posebniji tj. "bliskiji" odnos.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+16 glasa
Ružica Perić od
U mom slučaju bliža sam sa majkom. S njom sam ipak dijelila one intimnije teme; prvo zaljubljivanje, ženske probleme, kozmetika i ostale ženstvenije stvari koje mi žene moramo proći. S ocem sam bliska, ali uvijek imamo nekako iste teme kojih se držimo i njega nikada ne bih pitala za savjet o npr. dečkima jer mislim da ni meni ni njemu taj razgovor ne bih bio previše ugodan!  Naravno, ukoliko zaista imam neki veći problem koji ne mogu riješiti sama, svejedno mi kojem roditelju ću reći jer znam da će mi oboje pokušati na bilo koji način pomoći i u takvim situacijama ne 'biram' roditelja.
+12 glasa
Nikolina Šrajbek od
Bliži odnos imam s majkom zato što je ona otvorenija, pričljivija, brbljavija i znatiželjnija. Stalno postavlja pitanja i zanima se za sve što se događa u mom životu zbog čega smo izgradile dublji odnos. Majka je više zainteresirana za druženja u smislu odlazaka na izlete, kave, na kolače, u šoping… Sklona je u pokazivanju i negativnih i pozitivnih emocija i naginje razgovoru o istima pa sve lako iskomuniciramo.

S druge strane, tata je najbolje rame za plakanje. Daje konkretne i jasne savjete u situacijama kada je to od presudne važnosti, no zbog više vremena koje provodim s majkom, smatram je bližom.
+10 glasa
Ivana Steković od
Bliži odnos imam s mamom. Dok sam bila mala,imala sam bliži odnos sa tatom. Uvijek sam trčala njemu. I kako sam odrastala dogodio se preokret. On nije imao vremena za mene,moje priče,probleme i ostalo. Svi su mu bitniji nego njegovo djete… A mama je uvijek bila tu. Šta god mi se desilo u životu ona je uvijek bila tu,doslovno uvijek. Naučila me tonu toga. Uvijek me poslušala,dala savjet,pomogla,naučila me,digla na noge. Uvijek joj sve govorim i pitam šta me zanima. Danas imamo najbolji odnos. Izađemo na kavu i pričamo ko najbolje prijateljice a volim ju i više od tog naziva Majka.

Slična pitanja

2 odgovora 434 👀
2 odgovora 235 👀
1 odgovor 434 👀
1 odgovor 621 👀
2 odgovora 1.5k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...