187 pregleda
Ivana Mačić u rubrici Djeca i roditeljstvo od Ivana Mačić
Koji roditelj (majka, otac) vam je općenito "bliži" kao osoba? Neki mogu reći da imaju potpuno jednak odnos s oba roditelja, no svima je jasno da uvijek postoji jedan roditelj s kojim imate posebniji tj. "bliskiji" odnos.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+16 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
U mom slučaju bliža sam sa majkom. S njom sam ipak dijelila one intimnije teme; prvo zaljubljivanje, ženske probleme, kozmetika i ostale ženstvenije stvari koje mi žene moramo proći. S ocem sam bliska, ali uvijek imamo nekako iste teme kojih se držimo i njega nikada ne bih pitala za savjet o npr. dečkima jer mislim da ni meni ni njemu taj razgovor ne bih bio previše ugodan!  Naravno, ukoliko zaista imam neki veći problem koji ne mogu riješiti sama, svejedno mi kojem roditelju ću reći jer znam da će mi oboje pokušati na bilo koji način pomoći i u takvim situacijama ne 'biram' roditelja.
+12 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Bliži odnos imam s majkom zato što je ona otvorenija, pričljivija, brbljavija i znatiželjnija. Stalno postavlja pitanja i zanima se za sve što se događa u mom životu zbog čega smo izgradile dublji odnos. Majka je više zainteresirana za druženja u smislu odlazaka na izlete, kave, na kolače, u šoping… Sklona je u pokazivanju i negativnih i pozitivnih emocija i naginje razgovoru o istima pa sve lako iskomuniciramo.

S druge strane, tata je najbolje rame za plakanje. Daje konkretne i jasne savjete u situacijama kada je to od presudne važnosti, no zbog više vremena koje provodim s majkom, smatram je bližom.
+10 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
Bliži odnos imam s mamom. Dok sam bila mala,imala sam bliži odnos sa tatom. Uvijek sam trčala njemu. I kako sam odrastala dogodio se preokret. On nije imao vremena za mene,moje priče,probleme i ostalo. Svi su mu bitniji nego njegovo djete… A mama je uvijek bila tu. Šta god mi se desilo u životu ona je uvijek bila tu,doslovno uvijek. Naučila me tonu toga. Uvijek me poslušala,dala savjet,pomogla,naučila me,digla na noge. Uvijek joj sve govorim i pitam šta me zanima. Danas imamo najbolji odnos. Izađemo na kavu i pričamo ko najbolje prijateljice a volim ju i više od tog naziva Majka.
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...