Marko Radić u rubrici Web Poslovanje od

Koji email servis na internetu preporučate u poslovne svrhe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Mihaela Blažeka od
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor

Gmail je za poslovne mailove zaista "dušu dao". Stranica je odlično napravljena, sve je vidljivo i lako razvrstivo, a pisanje mail-ova jednostavno. Postoji mnogo olakšavajućih mogućnosti kao što su spremanje poruka pod "Skice", poništavanje poruke čim se poslala ili automatsko pronalaženje poznatih email-ova čim krenete ukucavati prvo slovo itd.

Također, slanjem videa i slika preko Gmail-a ne gubi se njihova kvaliteta kao na drugim servisima, a ako premašite veličinu od 25 mb u jednoj poruci, postoji mogućnost automatskog slanja preko "diska".

To su samo neke od brojnih prednosti Gmail-a koji nije bez razloga većini ljudi najomiljeniji email servis. Koristan je za poslovne svrhe, studentske svrhe, ali i privatne svrhe.

+5 glasa
Magdalena od

Imam 3 email adrese na tri različita servisa (Gmail, Outlook i na serveru od fakulteta). Mogu reći da skoro uvijek koristim Gmail u poslovne i akademske svrhe, jer mi se čini da odaje veću notu ozbiljnosti nego hotmail (koji mnogi imamo još od doba MSN-a). No, na stranu to, Gmail ima neke opcije koje vrlo često koristim, a olakšavaju mi email komunikaciju. Primjerice, mogu unaprijed zadati slanje maila u određeno doba, mogu uključiti automatski potpis bez da ga upisujem ručno svaki put i sl. Isto tako, u slučaju da trebam priložiti veću datoteku u svoj mail, Google Disk mi je na raspolaganju te to obavim vrlo brzo. 

Slična pitanja

1 odgovor 1.4k 👀
2 odgovora 558 👀
1 odgovor 187 👀
1 odgovor 362 👀
1 odgovor 280 👀
2 odgovora 611 👀
Zoran Jurić 22.09.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić
3 odgovora 767 👀
5 odgovora 661 👀
Goran Dren 14.03.2014. pitanje u rubrici Poslovanje od Goran Dren
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...