Zoran Jurić u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatkica

gdje kupiti novi televizor neke poznate marke (da nije baš kineski) na velikom popustu? Na rasprodaji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Ivana Horžić od
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Najpoznatija i najkvalitetnija te provjerena Hrvatska marka televizora je Vivax. Oni svoje proizvode na tržištu nude od 2004. godine. Televizori se mogu vidjeti na njihovim službenim stranicama. Tamo se vidi sve o Tv-u  i gdje se sve on može kupiti (u cijeloj Hrvatskoj). 

Za sada je i dalje jedna od popularnijih stranica Mall.hr  gdje se isto tako mogu vidjeti karakteristike uređaja, slike i cijena, te dostupnost. Cijene ovise o televizoru koji želite. Super je to što se i mogu usporediti 2 proizvoda na stranici ukoliko se dvoumite. Ukoliko on nije dostupan trenutno može se naručiti. A ukoliko je TV trenutno dostupan on se može naručiti (piše točno kada i gdje se on može preuzeti u Zagrebu ili kada bi on bio isporučen. Vide se i recenzije kupaca o tom proizvodu. S obzirom da je 11. mjesec, mjesec kada je Black Friday oni trenutno imaju popuste cijeli mjesec. 

Televizori se mogu kupiti i u svim ostalim trgovinama poput Pevex-a, Emmezete....  A kao dobre marke smatraju se i Tesla, Sony, Samsung... 

+4 glasa
Lucija Vlaović od
Budući da je studeni koji sa sobom donosi Black friday, kod nas poznatiji kao Crni petak, možda bi bilo dobro sačekati još dva tjedna i provjeriti akcijsku ponudu koju će nuditi trgovine poput Elipsa i Svijet medija. Nerijetko se mogu pronaći uređaji poput televizora i laptopa kojima je cijena znatno spuštena za Black Friday.

Ove godine ponuda za Crni petak (u Svijet medija) trajat će od četvrtka 26.11., a najveći dio asortimana na akciji će biti od 27.11, uključujući cijeli vikend i Ciber monday 30.11.

Moguće je i jeftino kupiti rabljene televizore u dobrom stanju.

Slična pitanja

1 odgovor 261 👀
1 odgovor 1.0k 👀
1 odgovor 1.5k 👀
5 odgovora 970 👀
1 odgovor 387 👀
2 odgovora 332 👀
1 odgovor 1.6k 👀
1 odgovor 517 👀
2 odgovora 543 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...