904 pregleda
Maja Kos u rubrici Stanovanje od Maja Kos
promjena rubrike od Znatko

Od kada je taj neki upravni sud RH kod nas službeno potvrdio ono što su svi godinama govorili o HRT-u (Hrvatska Radio Televizija) da je bio u ilegali kada je slao svoje ljude u proces odjavljivanja prijamnika tako da kada bi nakon odjave televizora (TV primjemnika) odbio HRT-ovom čovjeku da uđe u stan, HRT bi tog pretplatnika zadržavao imati kao pretplatnika koji obavezno mora plaćati mjesečnu RTV pristojbu, sada me zanima kako odjaviti televizor (TV) od HRT pretplate?

Znate li točnu proceduru?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Biljana Tandara od Biljana Tandara
Ako nemate televizor (ili su razlozi odjave OK prema Zakonu o HRT) možete ga odjaviti pismenim dopisom ovjerenim kod javnog bilježnika (!) kojeg samo pošaljete na adresu HRT-a. Važno je da taj pismeni dopis pošaljete s povratnicom da ubuduće imate dokaz crno na bijelo o poslanom zahtjevu.

U slučaju da će Vas HRT-ov kontrolor na terenu provjeravati stvarno stanje Vaše odjave, obavezni ste mu pri tome priložiti potrebne papire ALI (!!!) ga NISTE dužni pustiti u svoj stan. Dakle, smije doći samo pred prag kuće/stana i ne smije ulaziti u Vaš privatni posjed.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
4 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...