1.6k pregleda
Ivana B. u rubrici Zabava od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koji je postupak za prijavu na kviz Tko želi biti milijunaš? Plaća li se sudjelovanje u kvizu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.9k bodova)

Za sudjelovanje na kvizu Tko želi biti milijunaš? potrebno je ispuniti obrazac za prijavu dostupa na službenoj stranici HRT-a, kao i kratki test znanja.

Obrazac za prijavu sadrži osnovna pitanja o natjecatelju (ime i prezime, datum rođenja, spol, adresa stanovanja, mobitel, e-mail adresa, stručna sprema, zvanje...) te pitanja koja traže nešto detaljnije odgovore (Što radite?, Gdje se školujete?, Imate li neki poremećaj?, Imate li hobi?, Opišite se u 5 riječi., Što biste prvo napravili s dobivenim iznosom?).

Test znanja sastoji se od 15 pitanja općeg znanja, a pitanja se nasumično odabiru u sustavu te se rješavaju redom. Dostupno vrijeme za ispunjavanje testa je 150 sekundi. Svako pitanje ima 4 ponuđena odgovora, a test se može riješiti neograničeni broj puta. 

Pravo sudjelovanja na Tko želi biti milijunaš? imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske. 

HRT sve putne troškove i troškove smještaja (koji odabire Redakcija) natjecateljima i jednoj osobi koja je pratnja natjecatelju, a žive izvan Zagrebačke županije, u cijelosti isplaćuje uz predočenje svih računa. 

Plaća li se sudjelovanje u kvizu, nažalost, ne znam, no znam da se sve osvojene nagrade isplaćuju na žiro račun do najkasnije 15 dana od emitiranja emisije u kojoj je natjecatelj osvojio nagradu.

+1 glas
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.6k bodova)

Postupak za prijavu na TV kviz Tko želi biti milijunaš je vrlo jednostavan. Sve što trebate napraviti jest otići na stranicu koja je predviđena za same prijave te tamo ispuniti sve što se traži od vas. Link: https://milijunas.hrt.hr/prijava

Nakon što vam se otvorila stranica, trebate unijeti sve podatke koje od vas stranica zahtjeva te potom kliknuti na gumb kreni s testom znanja. Test znanja sastoji se od 15 pitanja. Ta pitanja dolaze iz razno raznih kategorija. Od sporta, preko povijesti pa do kemije, odnosno taj kviz testira vaše opće znanje. Trajanje tog kviza ograničeno je na 150 sekundi. Na svako je pitanje ponuđeno 4 moguća odgovora, no naravno samo jedan je točan.

Sudjelovanje u kvizu se, koliko je meni poznato, ne naplaćuje. Jedini novac koji je ovdje u opticaju jest onaj kojeg ćete potencijalno osvojiti.

Slična pitanja

2 odgovora 2.1k pregleda
1 odgovor 226 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...