Zoran Jurić u rubrici Odnosi i veze od Zoran Jurić

Koji dobar poklon bi mogao kupiti curi na dar za Black Friday (Crni Petak)? Djevojke, žene... to biste vi htjele dobiti?

Ana Pilato od Ana Pilato
*što biste...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

6 odgovor(a)

+20 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Slažem se s prethodnim odgovorima, pogotovo s time da s parfemom ne možete pogriješiti. Kad kupujete odjeću morate paziti da djevojci odgovara veličina, ali i stil. Razmislite, možda vam je nekad rekla da si želi kupiti neki odjevni predmet, ali joj je preskup. Sad je pravi trenutak da joj to poklonite. Također dobar poklon je torba, jer svakome treba, a većina žena voli torbe. Proučite voli li veće ili manje torbe, ruksake i sl. pa joj kupite torbu u njenom stilu. Pretpostavljam da se baš ne razumijete u nijanse pudera, ruževa i ostale šminke pa ne bih preporučila da joj to kupujete, ali možda postoje neke kvalitetne skuplje kreme koje bi voljela. Ako djevojku zanima tehnologija, Black Friday je dobra prilika za kupiti nešto od tehnologije na popustu. 

+18 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Nikad se ne može pogriješiti s parfemom, imam dosta parfema i uvijek se veselim kada si kupim još jedan.

Aktualni parfemi koji budu na dobrim sniženjima su : Armani Si, Lancome, Carolina Herrera i Cloe.

Provjerite koji vaša cura/majka voli ili joj se sviđa ili ga već ima i vjerujem da će biti zadovoljna. Parfemi su klasični pokloni, najviše ih volimo kupovati na sniženjima i s njima ne možete pogriješiti. I obratno, vjerujem da bi za Black Friday muškarci takodjer voljeli dobiti parfem, obostrano je.
+17 glasa
Michelle Koprivnjak od Michelle Koprivnjak
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

To najviše ovisi o tome što ta cura voli. 

Ako se voli šminkati, ja bih bila jako zadovoljna nekom paletom ili drugim komadom šminke koji je inače skuplji, a ona ga želi i ne može si ga inače priuštiti. 

Ako voli nakit, definitivno se isplati uložiti u neku lijepu ogrlicu ili naušnicu, ili što već preferira.

Također, Crni petak je odličan i za kupoviju odjeće i obuće koju dugo gledamo, a ne možemo si je priuštiti. Tako da ako postoji nešto što želi, mislim da s time ne možete pogriješiti!

Ako voli tehnologiju, mislim da bi odličan pokon bio neki komad tehnologije koji želi!

+14 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

S obzirom da je parfem generički i poprilično nepersonalizirani poklon (jedino ako znate koji parfem djevojka voli ili koji joj je najdraži), definitivno je dobro poznavati što osoba s kojom ste u vezi voli. Osim fizičkih trgovina, danas se bez problema gotovi svi željeni proizvodi mogu naručiti na kućnu adresu. 

Hrvatske fizičke trgovine imaju online popuste koji su već počeli. Tako, primjerice, u Stradivariusu možete izabrati između odjeće i različitih modnih dodataka. Ponuda planera, rokovnika i ostalog uredskog pribora u ovoj je trgovini zaista jedinstvena i bogata. Također, na popustu je i nakit (naušnice, ogrlice, prstenje). Svi su proizvodi dostupni na poveznici: https://www.stradivarius.com/hr/

Kvalitetna i bogata ponuda kozmetičkih proizvoda dostupna je na https://www.notino.hr/. Ovaj web shop, osim na Crni petak, često nudi visoke popuste. Mogu se naručiti čak i poznati brendovi poput MAC-a po nižim cijenama, najpoznatiji su MAC-ovi ruževi s matirajućim efektom. Ovdje su dostupni različiti proizvodi, tako da možete izabrati ono što djevojka voli. 

+12 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Naravno da sve ovisi o tome što cura voli. No vječni klasik su parfemi i šminka. Svaka djevojka bude jako sretna kada dobije novi komad šminke. To može biti nova maskara ili paleta za oči. Bitno je naravno vidjeti što od toga ona ima, da to ne bude nešto što je isto. Odličan odabir je i neki ruž za usne u nude ili crvenoj nijansi jer to nose sve djevojke. Cijene šminke u određenim boljim drogerijama budu snižene i to je super prilika za kupiti joj nešto kvalitetnije. 

Parfem je odličan odabir jer ga svi vole i koriste. Bitno je vidjeti koji parfem ona koristi i kupiti sličnu mirisnu notu parfema. Ona će sigurno biti sretna s tim poklonom. No ipak parfeme djevojke često dobivaju i za rođendan, Božić... pa ga to čini dosta čestim poklonom. 

Super poklon su i male naušnice. Svaka djevojka je uvijek sretna s novim parom naušnicama. Njihova cijena danas nije velika, a na Black Friday bude još i snižen. To mogu biti male okrugle naušnice koje će moći kombinirati na sve, a poklon će joj ostati zauvijek! 

+11 glasa
Ivana Metić od Ivana Metić
Smatram da je curama vrlo lako ugoditi što se tiče poklona. To može biti šminka, odjeća, nakit, parfem ili neka kozmetika itd. Probajte osluškivati o ćemu Vaša cura priča. Cure najčešće u svakodnevni razgovor potajno zamaskiraju svoju želju što se tiće poklona, pa obratite pozornost i na to ;). Crni petak super je prilika za kupnju neke elektronske spravice, bilo da je to pametni sat, mobitel ili pak fen za kosu, pegla ili epilator. Ako je cura ljubitelj neke serije ili književnog žanra, to također možete pretvoriit u poklon. Mašti na volju. Pokažite da mislite na nju i brinete.

Slična pitanja

2 odgovora 390 👀
6 odgovora 1.6k 👀
1 odgovor 184 👀
1 odgovor 507 👀
2 odgovora 327 👀
Ivan Gačić 21.11.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Ivan Gačić
3 odgovora 1.4k 👀
Silvija Garić 11.07.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Silvija Garić
6 odgovora 614 👀
5 odgovora 686 👀
5 odgovora 5.5k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...