Lovro Gorup u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatkica
Budući da se bliži Božić, gdje u Zagrebu zamataju poklone? Na kojim lokacijama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+8 glasa
Ivana Horžić od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Većina drogerija poput Mullera, Douglas-a, DM-a nude zamatanje poklona. Potrebno ih je samo zamoliti dali mogu zamotati, a oni će vas pitati koju boju želite i zamotati ga. Isto tako u Božićno doba većina prodavačica u trgovinama i sama pita treba li poklon možda zamotati. Zamatanje je besplatno i traje svega par minuta. To nude drogerije na svim lokacijama u gradu Zagrebu (centar, ali  svi ostali dijelovi). 

Poklon se može zamotati i u svakoj cvjećarnici. Zamatanje poklona tamo se plaća no itekako se vidi razlika u kvaliteti. Papir je kvalitetniji, a uvijek bude dodana mašna ii pak neki umjetni/živi cvjetić. Tamo možete birati također sve u vezi zamatanja (boja omota, na koji način...). 

Neke od cvjećarni nalaze se na sljedećim lokacijama: Cvjećarnica Zagreb (Draškovićeva ulica ), Cvjećarnica Ciklama (Jurišićeva ulica 26)...

+5 glasa
Sandra Vukov od
Vrlo sam jednostavna oko zamatanja poklona i ne želim puno komplicirati, meni uvijek tko god da je to radilo je izgledalo lijepo. Vjerojatno zato sto ja to uoće ne znam raditi i nikada nisam radila. U BIPI su mi uvijek besplatno motali poklone, zadnji zamotan poklon bio je na lokaciji Ilica kod frankopanske ulice i oduvijek motam poklone u NAMI na trgu u prizemlju.

U BIPI je svaki puta bilo besplatno u NAMI je izašlo jeftino na pultu koji je baš za ukrašavanje poklona, jednostavno, ništa luksnuzno a opet ima jako lijepih stvari za ukrašavanje i povoljno je.
+4 glasa
Lara Tić od

Svi veći dućani, drogerije, parfumerije (Muller, Douglas, L'Occitane, dm, Lush...) i slično imaju pored blagajne pult za umatanje poklona kupljenih u njihovoj poslovnici. Na većini lokacija se to ne naplaćuje dodatno.
Preporučam odlazak u Arena centar u Zagrebu (adresa: Ul. Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, jugozapadni ulaz u grad), s obzirom da se ondje nalazi velik broj dućana. Preporučam sljedeće: Borboleta (nakit), dm, Lush, L'Occitane, Pandora(nakit), Swarovski, TopShop, Women's secret, Yamamay, Zaks. 
Također svaki drugi veći centar u Zagrebu ( Centar Kaptol, Avenue Mall, City Centar One, King Cross...) sadrži iste ili slične dućane kao gore nabrojani. Svakako preporučam odlazak u drogerije i parfumerije, kojih ima mnogo po cijelom gradu. Osim toga postoje i pultovi za zamatanje poklona u većini trgovačkih centara, koji se otvaraju otprilike u isto vrijeme kada počinju i adventska događanja (krajem studenog/početkom prosinca).

0 glasa
Lucija Vlaović od
Većina trgovina (posebno one koje prodaju kozmetiku poput DMa, Duglasa i Mullera) nude zamatanje poklona kupljenih kod njih tokom cijele godine. Dosta dućana u vrijeme blagdana uvodi zamatanje poklona, a ako trgovina u kojoj je kupljen poklon ne zamata poklone, svi trgovački centri imaju uveden pult na kojem se zamataju pokloni ,ti pultovi tamo su samo prije Božića. Većinom se nalaze u prizemlju, blizu glavnih ulaza.

Slična pitanja

2 odgovora 394 👀
6 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 655 👀
Lovro Gorup 28.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
1 odgovor 1.7k 👀
1 odgovor 1.9k 👀
4 odgovora 1.9k 👀
Ivana Horžić 27.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Ivana Horžić
5 odgovora 2.1k 👀
Margareta Jurisi 01.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Margareta Jurisi
1 odgovor 2.3k 👀
3 odgovora 996 👀
1 odgovor 1.9k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...