1.9k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatkica
Budući da se bliži Božić, gdje u Zagrebu zamataju poklone? Na kojim lokacijama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+6 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Većina drogerija poput Mullera, Douglas-a, DM-a nude zamatanje poklona. Potrebno ih je samo zamoliti dali mogu zamotati, a oni će vas pitati koju boju želite i zamotati ga. Isto tako u Božićno doba većina prodavačica u trgovinama i sama pita treba li poklon možda zamotati. Zamatanje je besplatno i traje svega par minuta. To nude drogerije na svim lokacijama u gradu Zagrebu (centar, ali  svi ostali dijelovi). 

Poklon se može zamotati i u svakoj cvjećarnici. Zamatanje poklona tamo se plaća no itekako se vidi razlika u kvaliteti. Papir je kvalitetniji, a uvijek bude dodana mašna ii pak neki umjetni/živi cvjetić. Tamo možete birati također sve u vezi zamatanja (boja omota, na koji način...). 

Neke od cvjećarni nalaze se na sljedećim lokacijama: Cvjećarnica Zagreb (Draškovićeva ulica ), Cvjećarnica Ciklama (Jurišićeva ulica 26)...

+4 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.8k bodova)
Vrlo sam jednostavna oko zamatanja poklona i ne želim puno komplicirati, meni uvijek tko god da je to radilo je izgledalo lijepo. Vjerojatno zato sto ja to uoće ne znam raditi i nikada nisam radila. U BIPI su mi uvijek besplatno motali poklone, zadnji zamotan poklon bio je na lokaciji Ilica kod frankopanske ulice i oduvijek motam poklone u NAMI na trgu u prizemlju.

U BIPI je svaki puta bilo besplatno u NAMI je izašlo jeftino na pultu koji je baš za ukrašavanje poklona, jednostavno, ništa luksnuzno a opet ima jako lijepih stvari za ukrašavanje i povoljno je.
+3 glasa
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)

Svi veći dućani, drogerije, parfumerije (Muller, Douglas, L'Occitane, dm, Lush...) i slično imaju pored blagajne pult za umatanje poklona kupljenih u njihovoj poslovnici. Na većini lokacija se to ne naplaćuje dodatno.
Preporučam odlazak u Arena centar u Zagrebu (adresa: Ul. Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, jugozapadni ulaz u grad), s obzirom da se ondje nalazi velik broj dućana. Preporučam sljedeće: Borboleta (nakit), dm, Lush, L'Occitane, Pandora(nakit), Swarovski, TopShop, Women's secret, Yamamay, Zaks. 
Također svaki drugi veći centar u Zagrebu ( Centar Kaptol, Avenue Mall, City Centar One, King Cross...) sadrži iste ili slične dućane kao gore nabrojani. Svakako preporučam odlazak u drogerije i parfumerije, kojih ima mnogo po cijelom gradu. Osim toga postoje i pultovi za zamatanje poklona u većini trgovačkih centara, koji se otvaraju otprilike u isto vrijeme kada počinju i adventska događanja (krajem studenog/početkom prosinca).

–1 glas
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (8.0k bodova)
Većina trgovina (posebno one koje prodaju kozmetiku poput DMa, Duglasa i Mullera) nude zamatanje poklona kupljenih kod njih tokom cijele godine. Dosta dućana u vrijeme blagdana uvodi zamatanje poklona, a ako trgovina u kojoj je kupljen poklon ne zamata poklone, svi trgovački centri imaju uveden pult na kojem se zamataju pokloni ,ti pultovi tamo su samo prije Božića. Većinom se nalaze u prizemlju, blizu glavnih ulaza.

Slična pitanja

2 odgovora 216 pregleda
1 odgovor 274 pregleda
3 odgovora 868 pregleda
1 odgovor 1.1k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...