872 pregleda
Ivana Horžić u rubrici Kupovina od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Gdje je najbolje kupiti Božićne lampice?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.7k bodova)

Približavanjem 12. mjeseca i Božićnih blagdana velik broj razno raznih dućana polako počinje sa prodajom Božićnih ukrasa. Tu, naravno nisu iznimka ni lampice koje se u ovo doba godine mogu pronaći praktički u svim malo većim dućanima, neovisno o tome kakvi su to dućani i što inače imaju u svojoj ponudi. Jer kako je Božić sve bliže, tako sve više ljudi ide u šoping po ukrase i sve vezano za to doba godine.

Što se nekih konkretnih dućana u kojima bi bilo najbolje nabaviti lampice tiče, tu imam nekoliko svojih osobnih favorita. Prvi među njima definitivno je Bauhaus koji stvarno ima prebogatu ponudu svega i svačega što vam za kuću treba. Pa samim time nude i velik broj razno raznih Božićnih lampica. Rekao bih da je u Bauhausu najbolji omjer cijene i kvalitete za lampice. Drugi favorit bili bi mi dućani poput Tedi-ja i Pepco-a koji sigurno nude puno nižu cijenu, ali ipak i nešto više upitnu kvalitetu samih lampica. No, te se lampice koriste tek oko mjesec dana na godinu, tako da mislim da ni nema potrebe da budu ludo skupe i kvalitetne.

+4 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić [Ekstraktivan] (9.8k bodova)

Najbolja mjesta za kupiti bozicne lampice i ukrase su sljedeci:

  • Bauhaus- ima vrlo siroki spektar bozicnih lampica i ukrasa kao sto su bozicni svjetlosni lanci, bozicna dekorativna rasvjeta, LED svjetece zavjese i sl. Da vidite sto BAUHAUS jos vise nudi za vrijeme bozica, posjetite njihovu stranicu:  https://www.bauhaus.hr/
  • JYSK- također ima siroki spektar bozicnih lampica, no znacajno jeftiniji od Bauhasa ili nekog drugog lanca. Stranicu JYSKA mozete posjetiti ovdje: https://jysk.hr/

Također mozemo spomenuti Jeftinije.hr sa ponudom bozicnih svjetiljki, Prggin Rasvjetu, Pevexu, Emezeti i Konzumu. Također se mogu naci svjetiljke i na oglasivacu Njuskalu.

+4 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)
uređen od Karla Jurišić

Bez lampica u domu mi božićni ugođaj nije potpun. Smatram da daju prekrasan i upotpunjen izgled svakoj kući, stanu ili bilo kojem prostoru. Zato mi je bitno da ih mogu pronaći uvijek i to baš onakve kakve želim, a pronašla sam ih na slijedećim mjestima:

 

Slična pitanja

4 odgovora 1.9k pregleda
1 odgovor 1.1k pregleda
2 odgovora 610 pregleda
6 odgovora 173 pregleda
1 odgovor 120 pregleda
3 odgovora 193 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...