Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Što vam se pokazalo najboljim iz MAC-ove linije proizvoda?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+4 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
MAC ima dosta dobru liniju proizvoda, jedino čime nisam bila zadovoljna su matte ruževi, isušuju usnice više nego slični ruževi drugih proizvođača.

Bila sam posebno zadovoljna puderima (u kamenu i tekući), koristila sam one medium-to-full coverage (full coverage pudere nikada ne koristim, nekako su mi prejaki za svakodnevnu upotrebu pa ne mogu reći kakvi su) te njihovom maskarom, nije se grudala i najvažnije nije se nakon nekog vremena razmazivala ispod očiju.
+3 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov

Dobro je kod MAC-a što imaju besplatnu dostavu, ne samo za Zagreb nego za cijelu Hrvatsku. Iritantno je kada naručujem i moram ispuniti određenu kvotu kako bi mogla imati besplatnu dostavu, najgore kada nedostaje još par kuna na shoping listi a svi proizvodi iznad 70 kn :D Trenutno ga ne koristim ali ono što sam kostila i što mogu preporučiti jesu MAC ruževi- za mene jedni od najboljih i MAC puderi u kamenu od 170kn-280kn 

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

S obzirom na cijene više od onih koje dopušta studentski budžet, nisam isprobala puno MAC proizvoda. 

Obožavam, primjerice, ruževe s mat efektom ovog brenda. Osim što je pakiranje elegantno i odmah prepoznatljivo po svojem specifičnom dizajnu, volim teksturu ruževa i njihovu dugotrajnost. Idealni su za svaki dan, kao i za svečane prigode. Spektar nijansi u ponudi zaista je bogat, od nude tonova, preko ružičastih i ljubičastih nijansi, pa do crvenih tonova. Od svakog podtona imam po jedan ruž i sa svima sam jednako zadovoljna dugotrajnošću i kvalitetom. 

  1. MAC Cosmetics Matte Lipstick - pakiranje od 3 grama, a koristim nude nijansu Velvet Teddy 
  2. MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick - matirajući ruž u pakiranju od 3 grama, a koristim nijansu Devoted to Chili 
  3. MAC Cosmetics Mini Lipstick - hidratantni ruž za usne u pakiranju od 1,8 grama zbog čega je idealan za svaku torbicu ili džep, a koristim nijansu Mehr 

Osim ruževa, isprobala sam još i MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish. Radi se o pečenom puderu s učinkom highlightera. Zaista kvalitetan i dugotrajan proizvod. 

 

MAC kozmetika isplati se naručivati s notino.hr web stranice. Cijene su niže od uobičajenih, a radi se o originalnim proizvodima. Također, često ta web stranica nudi i različite popuste. Postoji i fabuSPOT web stranica. Proizvodi su originalni, a ponuda je bogata.

+2 glasa
Michelle Koprivnjak od Michelle Koprivnjak

MAC je, po meni, jedan od najboljih proizvođača dekorativne kozmetike koji se može pronači kod nas, a ima koliko-toliko prihvatljive cijene. Naravno, MACovi proizvodi nisu baš jeftini, ali su zaista kvalitetni i dugo traje pa je ta cijena onda i opravdana. 

Najbolji i nezamjenjivi proizvodi od MACa, po meni, su ruževi. Mislim da se svatko, tko ih je probao, može složiti sa mnom. Osim što su boje predivne, ruževi su dugo postojani i kada god ih nosim, nemam osjećaj da imam išta na usnama! 

Cijena ruževa je otprilike između 100 i 200 kn

Evo nekih, po meni, najboljih ruževa: 

https://www.notino.hr/mac/matte-lipstick-ruz-za-usne-s-mat-efektom/

https://www.notino.hr/mac/matte-lipstick-ruz-za-usne-s-mat-efektom/p-16056881/

https://www.notino.hr/mac-cosmetics/powder-kiss-liquid-lipcolour-mat-tekuci-ruz-za-usne/

 

Slična pitanja

4 odgovora 6.5k 👀
4 odgovora 915 👀
5 odgovora 2.3k 👀
1 odgovor 422 👀
5 odgovora 870 👀
5 odgovora 438 👀
2 odgovora 479 👀
3 odgovora 232 👀
5 odgovora 538 👀
1 odgovor 291 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...