Iva Bašić u rubrici Kozmetika i estetika od Iva Bašić
tagovi uređeni od Znatko
Koji tekući puderi su vam se pokazali najboljima? Muku mučim s njima...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
uređen od Nikolina Šrajbek

S obzirom na problematičnu kožu lica, isprobala sam tekuće pudere različitih brendova, i to od jeftinijih do skupljih varijanti. Dva su se pudera istoga brenda istaknula u mojoj potrazi za savršenim. I jedan i drugi odličnog su omjera cijene i kvalitete.

1. L'Oreal Paris Infaillible 24h fresh wear – lagan i prozračan tekući puder koji ističe prirodni sjaj kože, a povrh svega hidratizira dok ostavlja matirajući efekt
2. L'Oreal Paris true match super-blendable foundation – savršeno se upija u kožu izgledajući posve prirodno na licu

I jedan i drugi puder lako se nanose i razmazuju po koži lica. Ne začepljuju pore i, što je još važnije, nisu komedogeni, tako da su idealni za problematičnu kožu lica. Budući da su lagani, na koži ostavljaju zdravi sjaj i ističu prirodnost lica. Mogu se nositi cijeli radni dan bez nadogradnje ili popravljanja.

+9 glasa
Augustina Kolak od Augustina Kolak
prikazano od Znatko

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place je definitivno najbolji tekući puder koji sam koristila. Pruža odlično prekrivanje (srednja do puna prekrivenost), a ne stvara težinu na licu. Ne pomjera se s mjesta, cijeli dan je na licu bez problema, ne oksidira i savršeno ujednačava ten. S tim da najbolje odgovara masnoj ili kombiniranoj koži lica. Ima preko 50 nijansi pa si možete zasigurno naći odgovarajuću nijansu. 

Jedini nedostatak je cijena od 400tinjak kn za 30 ml, ali ako ne stavljate puder svakodnevno, može vam potrajati i sigurno će biti odlična investicija. Često se nađe na popustu na Notinu ili na Lijepa.hr.

 

 

+6 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Već dugo koristim Maybelline Affinitone tekući puder i jako sam zadovoljna. Puder je prije svega jako lagan pa ga ni ne osjećam na koži i lako se nanosi. To mi je važno jer ne volim teške pudere koje cijeli dan osjećam na licu. Ovaj puder je dobar za suhu i osjetljivu kožu. Neki puderi bi mi pogoršali stanje kože tako što b ju dodatno isušili ili bi mi izbili prištići, ali s ovim puderom se to nije dogodilo pa ga se držim. :) Dosta se dobro drži tijekom dana, a koristim ga u kombinaciji s korektorom. Može se kupiti u DM-u po cijeni od 50 kuna i mislim da dolazi u nekih 6 nijansi. 

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka

Tekući puderi su zaista nešto najbolje za ujednačavanje tona kože i prikrivanje nesavršenosti. No, ne pašu svi puderi svim vrstama kože. Zato ću ja reći kakvu kožu imam te za koje pudere sam otkrila da su mi odlični. Moja koža je nešto između normalne i suhe. Nemam problema s masnoćom kože, ali sam počela pred godinu dana zbog hormona imati problema s prištićima. Puderi koji su mi odlični su:

+4 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov

Puderi koji su kvalitetni :  

Estee Lauder Double Wear (postoji mini verzija da probate) SPF puderi -zaštita od sunca,matira kožu lica savršeno, lagan i izgleda prirodno na licu... žene ga vole jer dugotrajno prekriva tijekom čitavog dana.

Too faced born this way- puder bez ulja, prirodno izgleda na koži i po tome je dobio naziv, toliko dobro prekrivanje kao da ste takvi od rođenja.

 DIOR FOREVER - za ujednačeni ten, hidratizira kožu i pročišćuje pore, štiti kožu od isušivanja SPF, koža izgleda profinjeno i dobiva baršunast mat ten koji traje 24 sata.

Slična pitanja

5 odgovora 847 👀
3 odgovora 606 👀
6 odgovora 1.9k 👀
3 odgovora 2.2k 👀
5 odgovora 2.2k 👀
2 odgovora 368 👀
2 odgovora 381 👀
1 odgovor 338 👀
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.5k pitanja

22.1k odgovora

8.2k komentara

1.6k korisnika

...