1.2k pregleda
Mihaela Blažeka u rubrici Odjeća i obuća od Mihaela Blažeka

Postoje razne marke torbica i svi manje-više znaju koje su najpoznatije. No, koje od njih su najisplativije na način da se za plaćeno dobije zaista najbolja moguća kvaliteta. Da je skupo nužno i kvalitetno ne znači uvijek, a dokaz tome su brojne recenzije, primjerice, Guess proizvoda koji nisu jeftini, ali nisu ni pretjerano kvalitetni. Koje torbice su se pokazale dugotrajne i kvalitetne?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
Izrazito kvalitetne su i Carpisa torbe. Oni u svojoj ponudi imaju ruksake, velike torbe, torbice i kofere. Ovisno o veličini cijene se kreću od 150 do 300 kn.

https://www.carpisa.it/hr_en/woman/bags/#more1_pid38709 Na ovom je linku moguće vidjeti njihovu ponudu te naručiti torbe online (na prvu kupovinu ostvaruje se 15% popusta). Imaju i svoje dućane u Supernova Zagreb- Garden Mallu, Avenue Mallu i Arena Centru.

Jeftine torbice koje su uredu kvalitete mogu se kupiti i u dućanima poput Zare i Manga, na sezonskim sniženjima tamo se torbice mogu kupiti za svega 70-ak kuna, aveće torbe za manje od 200 kn.
+4 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Smatram da su Catwalk torbice prilično kvalitetne za svoju cijenu, a zaista nisu skupe. Trenutno u Deichmannu imaju popuste koji obuhvaćaju razne artikle pa tako Catwalk torbice. Možete pronaći velike i male torbice, one koje se nose na jedno rame i one koje se nose preko tijela, kao i ruksake. Ja imam Catwalk malu torbicu i zadovoljna sam i izgledom i kvalitetom. Cijene su trenutno uglavnom do 200 kuna. 

Graceland također ima širok izbor torba, torbica i ruksaka do 200 kuna i također su prilično kvalitetne za svoju cijenu. Ne volim godinama nositi istu torbu, nego ih volim mijenjati i imati više torbica pa zato ni ne kupujem skupe marke. Obično kupujem u dućanima poput Deichmanna i Massa gdje se mogu pronaći lijepe, a povoljne torbe i po mom mišljenju sasvim dobre kvalitete.

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Preporučila bih My lovely bag torbice. Imam ih nekoliko već više od 3 godine i još uvijek su iste kvalitete. Čvrste su, izdržljive i prostrane. Odlično je što se uz kupnju torbice dobiju i dvije ručke pa se mogu mijenjati. Prvih godinu dana moguće je besplatno popraviti torbicu, ukoliko dođe do oštećenja, no kod mene to nije bio slučaj. Cijene im jesu veće, no srazmjerne su kvaliteti.

Još jedan domaći brend koji proizvodi kvalitetne torbice je Mon Art Bags. Cijene su niže od My lovely bag torbica, a isto su dobre kvalitete. Njihove torbice imam nešto kraće, ali ih nosim gotovo svakodnevno i iznimno sam zadovoljna njihovom kvalitetom. 

Slična pitanja

1 odgovor
Iva Bašić 27.11.2020. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Iva Bašić
4 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...