Sandra Vukov u rubrici Tehnologija od Sandra Vukov
Koja je najbolja igra na PS4 ? Znate li neke dobre igrice na PS4?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić
Ovisi kako ko preferira koja je vrsta igre, no po meni su najbolje sljedece igre:

The Last of Us- radnja igre je u postapokalipticnom svijetu koji je unisten od virusa. To je igra u kojoj vase odluke utjecu u tijek igre, sto ju cini znatno zanimljivijom. Drugi dio igre nisam igrao ali planiram. Prvi dio igre je fenomenalan, svi su doslovno podizali igru u nebesa i budno iscekivali drugi dio. Misljenja o drugom dijelu su razno-razna tj. razlicita. Ne zelim spoilat nista jer stvarno je "masterpiece".

Call of Duty Warzone- ako ste ljubitelj pucacina, ovo igra doslovno za vas. Igra je "Battle Royale" kao sto su Fortnite i Player Unknown Battlegrounds. Preporucam je svakome ko pita kakva je igrica.

Witcher 3- open world igrica koja se bazira na knjigama od Andrzeja Sapkowskog. Također mozete donositi razne odluke koje ce utjecati na tijek igre. Ima nevjerovatno puno glavnih i sporednih misija, a "world" je nevjerovatno velik.

God of War- o ovom "masterpieceu" se ne treba dosta pricati. Kad je igra izasla svi su doslovno navalili da je kupe. Ako imate PS4 ili sada novi PS5 ovu igru jednostavno morate kupiti jer ne znate sto propustate.
+4 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
odabran od Sandra Vukov
 
Najbolji odgovor

Što se najboljih igara tiče, tu se vrlo često vode brojne burne rasprave o tome koja je najbolja, kako za igre za PS4, tako i za igre za sve druge platforme(PC, X-Box...). No, tu se ništa sa 100%-tnom sigurnošću ne može odrediti, jer ukusi se razlikuju pa se tako nekom više sviđaju npr. ratne igre, ok drugi preferiraju sportske ili pak arkadne igre. No, mogu dati nekoliko svojih prijedloga koji još nisu navedeni u prijašnjim odgovorima.

Prije svega izdvojio bih igru Marvel's Spider-Man. To je naravno igrica o jednom od najpopularnijih Marvelovih superheroja te zapravo jedina prava, visokobudžetna PS4 igra o nekom superheroju. Ne bih vam previše htio spoil-ati priču tako da ću se ovdje zaustaviti. Nadalje, druga igra koja se meni osobno sviđa, nije samo za PS4 nego je ima i na drugim platformama, a to je FIFA. Svake godine EA izbaci novu verziju svoje najpopularnije nogometne simulacije FIFE, pa tako ni ova godina nije iznimka, ako ste ikad igrali FIFU znate što vas sve ovdje možete očekivati. Još bih za kraj kao 3. prijedlog dao nastavak već spomenute igre (spomenuta u drugom komentaru), a to je igra The Last of Us 2. Vrlo dobar nastavak i završetak priče koja se ispričala u prvom dijelu, te jedna od mojih osobnih favorita što se tiče PS4 igara.

Slična pitanja

2 odgovora 350 👀
1 odgovor 284 👀
3 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 542 👀
Sandra Vukov 03.12.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Sandra Vukov
1 odgovor 443 👀
1 odgovor 2.6k 👀
4 odgovora 882 👀
7 odgovora 902 👀
Lovro Gorup 12.11.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...