Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od
tagovi uređeni od Znatkica
Koja je, prema Vašem mišljenju, najbolja hrana iz McDonald's-a? Što bi svi trebali probati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Pavo Lasić od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Po mom mišljenju ovo je najbolji izbor u McDonaldsa:

  1. Double Big Tasty Bacon- slanina sa dva komada goveđeg mesa sa lukom, salatom i rajčicama sa Big tasty umakom. 
  2. Generous Jack- slanisa sa gaudom,salatom, rajčicom, dva komada goveđeg mesa i limun umakom u pecivu s makom i sezamom. 
  3. McDonalds pommes frites- zasigurno jedan od najboljih pomfrija koje sam probao. Uz svaki hamburger je vrlo dobar dodatak. Vrlo hrskav, zlatne boje i ugodan.
  4. Ceasar salata, Crispy Chicken- malo laganiji obrok od gore navedenih.Dobra kombinacija salate, cherry pomadora, mrkve i ribanog sira sa pohovanom piletinom.
  5. Chicken McNuggets- odlicna pohovana piletina, najbolja u kombinaciji sa pomfrijem. Moze se uzeti u porciji od 6,9 i 20 komada.

Ovo su po meni 5 najboljih izbora, nadam se da ce vam se svidjeti.

+2 glasa
Karla Jurišić od

McDonald’s je najpopularniji restoran brze hrane te vjerujem da se svaka osoba našla ovdje barem jednom. Osim mesa, nude i vegetarijanske opcije tako da svatko može naći nešto za sebe.

Zbog konzervansa ne bih preporučila redovit odlazak, no povremeno konzumiranje neće nikome škoditi, osobito ako izaberete opcije koje nisu toliko nezdrave.

Svima bi preporučila odabir 

  • McWrap Grill Chicken ili manja verzija 
  • SnackWrap

Ovo je jedina hrana u McDoland’su od koje me kasnije ne boli želudac te ne stvara nadutost. Svakome bi preporučila ovaj odabir, osobito ako se češće nađete u ovom restoranu brze hrane. 

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od

Moj je apsolutni pobjednik McChicken.

Otkako sam taj hamburger probala po prvi puta, uvijek mu se iznova i iznova vraćam. Osvojio me, a i dalje me uvijek osvaja, ukusnim i sočnim paniranim odreskom od mekanih pilećih prsa, svježom salatom i jednim od najboljih umaka koje sam ikada probala – McChicken umakom. Ovaj je hamburger rapsodija okusa uz koju volim naručiti i krumpiriće s kečapom kako bih upotpunila i dodatno začinila obrok.

Volim i McWrap Crispy Chicken, odnosno tortilju paniranim odreskom od pilećih prsa. U tortilji se nalazi i svježa zelena salata. Ono što daje posebnu dimenziju ovom jelu jesu rukola i dvije vrste umaka.

Slična pitanja

3 odgovora 2.3k 👀
1 odgovor 1.8k 👀
2 odgovora 915 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...