Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Budući da je essence kozmetika poprilično povoljna, koji bi bili najbolji essence proizvodi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

6 odgovor(a)

+10 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović

Ono što sam uvijek najviše koristila od Essence kozmetike su lakovi za nokte. S obzirom na njihovu cijenu od 10-ak kuna, prilično sam zadovoljna njihovom kvalitetom. Imaju dobru četkicu na nanošenje ( što je jako bitno, vjerovali ili ne) i gustoću, a i suše se jako brzo.

essence cosmetics - lakovi za nokte

Manikura kod kuće – postignite savršeno uređene i lakirane nokte u nekoliko  koraka s essence! - Lipadona - Lipadona

Izdvojila bih i Essence Velvet Matte Lipstic ruževe za usne. Ponovno isto kao i za lakove za nokte, s obzirom na cijenu, jako zadovoljavajuće. Osobno mi ne isušuju usne, iznenađujuće dugo ostaju na usnama i vrlo su ugodnog mirisa.

essence cosmetics - ruževi za usne

Essence Velvet Matte Lipstick 3.8g | eBay

+10 glasa
Michelle Koprivnjak od Michelle Koprivnjak

Essence proizvode sam puno kupovala prije, sada malo manje i to iz razloga što smatram da su u zadnje vrijeme povisili cijene, a mislim da im kvaliteta ipak nije baš toliko dobra, iako ima kvalitgetnih proizvoda, a neki od njih su:

  • Lakovi za nokte - nisu najizdrživiji lakovi na svijetu, ali s obzirom na cijenu mislim da su zaista okej. 
  • Ruževi za usne - probala sam ih jako puno i jako sam zadovoljna. Nude zaista mnogo boja i što je najbolje, daju se lijepo kombinirati zajedno. 
  • I love extreme maskara - ovu maskaru volim koristiti ta svaki dan jer trepavice učini lijepim i prirodnim.
+9 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
uređen od Sandra Vukov

Essence kozmetiku sam kupovala na početku upotrebljavanja kozmetičkih proizvoda i prestala sam skoro sa svime jer me nije oduševilo. Kada se djevojke tek počnu šminkati i  upoznavati se sa šminkanjem kao ja, ne žele potrošiti mnogo novaca i sve je jednostavnije pa tako i sa Esesence........... Za tu cijenu vrijedi kupiti neke proizvode a ti su:

Essence contouring duo palette (darker skin) - dobra je za kontuiranje i sviđa mi se što mi boja paše budući da sam dosta tamnija

Essence the highliter sunsshowers- za tu cijenu je dobar, osobno ga stavim samo na vrh nosa

Olovke za oči i usta.... trenutno imam crnu olovku za oči i za usne rockaste boje soft &precise

 

Lakovi za nokte su povoljni a dobri.... nisu savršeni jer ako perete suđe svaki dan, očekujte da ćete ih morati popravljati ali su za tu cijenu jesu dobri niti se očekuje više (trajanje na noktima 5-6 dana).

 

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Brend essence prilično je jeftin, a kvalitetan proizvod. Tijekom srednje škole koristila sam gotovo isključivo essence proizvode za šminkanje. Dan danas koristim essence I love extreme crazy volume maskaru. Ova je maskara bolja od bilo koje druge maskare znatno skupljeg brenda. Savršeno odrađuje svoj posao za cijenu od 24 kn. Osim što produžuje trepavice, ne spaja dlačice te izgleda uredno i postojano na očima.

Proizvod koji je apsolutni must have za sve djevojke masne kože lica jest essence all about matt oil control paper. Radi se o papirićima koji upijaju sebum s lica, odnosno imaju matirajući efekt. U jednom se pakiranju nalazi 50 papirića, a pakiranje je savršeno za svaku torbicu. Cijena je nešto niža od 20 kn.

Obožavam essence kistove za šminkanje. Cijena je prihvatljiva i za pojedinačna pakiranja i za cijeli set kistova. Dlačice kistova su mekane i guste, lijepo razmazuju i blendaju sve proizvode na licu. 

+7 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović
Moji osobni Essence favoriti su smeđi tuš za oči, zbog svoje precizne četkice i zbog svoje vodootporne formule ostaje na očima tijekom cijelog dana. Također svakodnevno koristim i njihovu It"s all about brows 4u1 paleta za obrve. Jedino kist iz te palete ne koristim jer je ne praktičan i sitan za korištenje. Još bih preporučila i Essence bronzer-Matt bronzing powder. Koji dolazi u dvije nijanse za svijetliju i tamniju put.
+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Iako mnogi misle da je marka essence vrlo nekvalitetna zbog svoje niske cijene, ipak možete pronaći puno proizvoda koji su vrlo kvalitetni u učinkoviti. 

Essence je marka koja cilja skupinu mladih osoba koje su se tek krenule šminkati. Nudi razna rumenila, sjenila, maskare, korektore, olovke za obrve, itd, a ovo su neki od meni omiljenih proizvoda:

  • Make me eyebrow gel - gel za obrve
  • Sun club matt bronzer - bronzer za lice koji je nadmašio sva moja očekivanja
  • Stay 8h lipliner - olovka za usne koja ostaje na usnama nekoliko sati
  • LASH princess - maskara za oči
  • olovke za obrve - nijansa brown 

Slična pitanja

2 odgovora 516 👀
1 odgovor 265 👀
1 odgovor 603 👀
1 odgovor 3.0k 👀
1 odgovor 688 👀
3 odgovora 1.9k 👀
6 odgovora 1.4k 👀
3 odgovora 1.2k 👀
2 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 1.2k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...