154 pregleda
Ivana Steković u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Steković [Megaktivan] (19.1k bodova)
Vidjela sam da su popularne magnetske trepavice i da se sve više koriste. Tuš za oći,napraviš crtu na kapku i nasloniš trepke. Pa me sad zanima jesu dobre? Koje kupiti? Gdje? I koja je cijena?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Elena Dundović od Elena Dundović [Proaktivan] (843 bodova)
odabran od Ivana Steković
 
Najbolji odgovor
Magnetne trepavice se mogu kupiti u svim drogerijama u rasponu cijena od 20-300 kn. Također mogu se naručiti i preko interneta po sličnim cijenama.

Magnetne trepavice su po meni puno praktičnije od klasičnih na ljepljenje ili čak od onih ugradbenih ih salona.  Osobno se ne bih nikad usudila koristiti trepavice koje se lijepe jer jednostavno ne volim takve stvari oko očiju. Znam da je jako mala vjerojatnost da se nešto desi ali sama pomisao da imam ljepilo na očima mi stvara nervozu.

Nadalje magnetske trepavice su ekonomičnije jer se mogu više puta nositi uz pravilo održavanje. Također ti magneti su vrlo sitni, neprimjetni i lagani na očima.

Ovaj magnetni tuš koji si navela zapravo nije magnetni već je to ljepilo koje izgleda kao tuš za lakše stavljanje umjetnih trepavica. Njegova funkcija je ista kao kod klasičnog ljepljenja trepavica samo ipak ima malu dozu elegancije, nije klasično bijelo ljepilo već crno. Isto ga se može pronaći i u drogerijama ali ja bih ti svakako preporučila na instagramu profil Beauty by Ines :)

Slična pitanja

3 odgovora 328 pregleda
6 odgovora 592 pregleda
2 odgovora 292 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...