Lovro Gustić u rubrici Kupovina od
Čuo sam da postoje neke stranice na kojima se jeftino može kupiti svašta, ali ne znam kako se zovu. Znate li možda koju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Mihaela Blažeka od
odabran od Lovro Gustić
 
Najbolji odgovor

Neke od takvih stranica koje ja volim koristiti su Wish i Joom. Razlika između tih stranica je sljedeća: Joom ima besplatnu dostavu, ali su onda cijene malo više (ovisi od proizvoda do proizvoda). Isto tako, iako preferiram Joom i često ga koristim, primijetila sam da treba biti oprezan i da, unatoč tome što je većina stvari smiješno jeftina, neke stvari ipak imaju višu cijenu nego što bi trebale. Korisnička služba im je isto odlična i štogod ne dobijete na svoju adresu, dobivate novac natrag. Wish, s druge strane, također ima smiješne cijene (neke puno jeftinije od Jooma, sve to zavisi), ali se plaća dostava. No, isto volim koristiti ovu stranicu i rekla bih da su obje odlične za pronaći zaista sve proizvode.

+2 glasa
Mihael Fernežir od

Na internetu postoji mali milijun raznoraznih stranica koje se bave prodajom različitih svaštarija. No, naravno nisu sve jeftine, pouzdane i dobre. Postoji puno stranica koje puno obećavaju, a malo zapravo na kraju daju, ali isto tako postoji i puno onih relevantnih i dobrih stranica i aplikacija preko kojih se može kupiti stvarno svašta, kako bi se reklo od igle do lokomotive.

Ja bih osobno izdvojio 2 stranice koje ja i moji bližnji i prijatelji najčešće koristimo kada nam treba nešto sa takvih stranica. Prva je definitivno Geek. Doduše, to nije internetska stranica, već aplikacija za mobilne uređaje koja se lako može pronaći na Google play-u, odnosno App store-u, ovisi koji mobitel imate. Geek nudi stvarno bezbroj različitih stvari koje možete nabaviti vrlo jeftino. Jedina mala mana jest ta što u većini slučajeva dugo morate čekati dostavu (i do 2 mjeseca).

Druga stranica/aplikacija je Wish. Vjerujem većini ljudi dobro poznata stranica/aplikacija na kojoj se može pronaći praktički sve što vam zatreba. Kao i Geek, i Wish nudi stvarno niske cijene i veliki izbor te gotovo svakodnevne popuste. Dobro je i to što vam uvijek kad uđete u aplikaciju na mobitelu ona nudi proizvode koji bi vas mogli zanimati temeljeno na onome što najčešće pretražujete. Također, jedini eventualni minus Wish-a je kao i kod Geek-a, dostava.

Slična pitanja

1 odgovor 291 👀
2 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 521 👀
2 odgovora 1.1k 👀
2 odgovora 541 👀
1 odgovor 250 👀
3 odgovora 1.8k 👀
2 odgovora 394 👀
Ivan Gačić 18.07.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Ivan Gačić
1 odgovor 381 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...