198 pregleda
Ana Pilato u rubrici Poslovanje od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Gdje mogu naučiti kako se baviti organiziranjem događaja (event) kao što su rođendani, svadbe, koncerti, domjenci, ...?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Lea Kosović od Lea Kosović [Proaktivan] (507 bodova)

Najbolje "kako naučiti organizirati evente" dobit ćete isključivo praksom :) Knjige i predavanja vas neće naučiti svemu, dati će vam možda neki okvir - međutim, ako niste odradili niti jedan event prije toga - biti ćete pomalo izgubljeni. Takva literatura je korisna onima koji su barem jednom doživjeli organizaciju događaja. Zato predlažem da se javljate agencijama za evente i pitate ih treba li im dodatna pomoć oko organizacije (da vam odmah kažem, svima nama jako dobro dođe dodatan par zasukanih rukava). Idite na praksu, volontirajte - samo tako ćete dobiti to znanje. Ukoliko pucate na neke certifikate za taj smjer, evo nekoliko linkova koji omogućuju takvo što:

Sigurno ima još, ja sam izdvojila samo one za koje ja znam :)
+6 glasa
Maja Bosanac od Maja Bosanac [Proaktivan] (545 bodova)

Trenutno postoji više tema s područja organizacije evenata koju organizira agencija Eventful. Na našim web stranicama možete pronaći najnovije teme koje su aktualne, ali i one koje smatramo potrebnima za ulazak u svijet organizacije evenata. Edukacije su koncipirane na način da se radi teorijski dio, ali i praktični dio koji se pokazuje na primjerima iz prakse ili primjerima polaznika.

Sve što se nauči na edukacijama, mora se moći prenijeti u „stvarnost“ i to je jedna od najbitnijih odlika edukacija za organizatore evenata. Za početak, možda je najbolja opcija vježbi na obiteljskim okupljanjima, slaganje dekoracija za obitelj i prijatelje koje ćete naravno fotografirati i nakon nekog vremena moći vidjeti kako vaše vještine napreduju kroz vrijeme.

 

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...