176 pregleda
Nino Marić u rubrici Razno od Nino Marić (15.8k bodova)

U kojem prostoru organizirati poslovni događaj ili svadbu blizu Osijeka (Slavonija)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija (144k bodova)
prikazano od Znatko

Slavonija je dobila novo čarobno mjesto za evente s renesansnim interijerom i talijanskim glamurom – EVENTO otvorio svoja vrata

Nedaleko od Osijeka, u srcu Slavonije, smjestio se novootvoreni prostor za evente čiji dizajn oplemenjuje šarm talijanskog glamura i duh renesanse. Riječ je o prostoru EVENTO, detaljno uređenom interijeru koji, između ostalog, nudi kompletno opremljen i moderno dizajniran šank, izložbeni prostor za catering na mramoru te raskošnu blagovaonicu.

Slavonija je dobila novo čarobno mjesto idealno za organizaciju manjih svečanih i poslovnih događanja koje će mnoge oduševiti već na prvu. Nedaleko od Osijeka, otvoren je EVENTO – luksuzno uređen interijer koji svojim sadržajima podiže ljestvicu event ponude u Slavoniji.

Iza cijele priče stoji mladi par iz Osijeka, Anita Grabić i Gabriel Vidović koji su svojim  klijentima u elegantno uređenom prostoru željeli omogućiti kompletnu uslugu, od dočekivanja gostiju pa do kompletnog čišćenja prostora, za bezbrižna i intimna druženja kako bi se svi uzvanici osjećali ugodno, baš kao u vlastitom „dnevnom boravku“.

„Iznimno smo sretni što smo ovakav jedan prostor otvorili baš u Slavoniji, a ideja je nastala tijekom pandemije, kada smo svi bili željni dobre zabave i druženja. Većina stvari u EVENTO-u je unikatna, rađena specijalno za njegove potrebe. U mnoge stvari sam se zaljubila već na prvu, a interijer je pomno osmišljen zajedno sa svim detaljima. Vjerujem kako će se svidjeti našim klijentima i gostima te da će ovdje zaista uživati, a sigurna sam kako će ovaj prostor omogućiti i dodatna povezivanja bilo u poslovnom ili privatnom svijetu.", istaknula je Anita Grabić.

Ideja za EVENTO nastala je nakon putovanja Italijom i Španjolskom koje su Anitu i Gabriela inspirirali pri odabiru tekstura, boja i materijala za novi prostor. Izazov kod uređenja bio je stvoriti prostor koji je maksimalno iskorišten, a da pri tome bude udoban i atraktivan. Tako je prostor za catering unutar interijera napravljen pomoću visećih stupova koji drže plohu mramornog stola. Time prostor djeluje otvorenije, a uzvanicima je na raspolaganju više slobodnog prostora za druženje. Posebno upečatljiv unutar interijera je šank, koji je prema riječima vlasnice, "pravi dragulj prostorije". Tamnoplave barske stolice, zlatne vitrine i tamnozeleni detalji u pozadini kao stvoreni su za lijepa druženja, susrete i nova upoznavanja. Blagovaonica pak predstavlja dio bezvremenske, povijesne i elegantne estetike u kojoj svi gosti istovremeno mogu uživati u brojnim slavonskim specijalitetima.

Prostor može ugostiti do 40 uzvanika, a važno je naglasiti kako je podložan personalizaciji i željama klijenata. Dodatnu čaroliju stvaraju ukrasni detalji poput vaza, kipova i slika u renesansnom stilu, dok su zidovi inspirirani rimskom arhitekturom ukrašeni pozlaćenim okvirima.

Interijerom dominiraju tamnozelene, plave, sive i bež boje, dok su crna i zlatna korištene kao podebljane kontrastne nijanse. Za tkaninu su odabrani baršun i pamuk, a ponegdje i luksuzna svila koja dodatno ističe raskoš i ljepotu interijera.

Time će prostor EVENTO zasigurno postati jedna od najpoželjnijih slavonskih lokacija za svečane proslave, intimna ili pak poslovna druženja, a prostor je dostupan i za kratkoročni najam za sve one koji planiraju višednevne radionice, seminare ili okupljanja.

Više informacije doznajte na službenoj Instagram stranici prostora EVENTO putem kojeg možete pratiti sve novosti i napraviti booking prostora.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Ana Pilato 05.07.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Ana Pilato (7.9k bodova)
2 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.4k komentara

1.4k korisnika

...