382 pregleda
Marketing odjel d.o.o. u rubrici Poslovanje od Marketing odjel d.o.o.

Kada se održava prvi Eventfest (2022) koji okuplja zaljubljenike u event industriju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Kreiran je event koji će na jednom mjestu okupiti zaljubljenike event industrije

Vrijeme je za event posvećen event industriji!

Organizatori evenata u Hrvatskoj ove godine u Zagrebu (Wespa Spaces, Zagreb), 19. i 20. svibnja 2022. dobivaju priliku okupiti se na jednom mjestu te razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima u event industriji, ali i razmjenjivati iskustva.

eventfest je prvi event posvećen event industriji kojim se nastoji okupiti praktičare u event industriji, povezane industrije (marketinške i PR agencije) te sve one koji dijele ljubav prema organizaciji evenata. Kroz dva dana, eventfest će okupiti industriju na jednome mjestu te omogućiti povezivanje i populariziranje event industrije u Hrvatskoj te međusobno dijeljenje iskustava s kojima se organizatori evenata susreću u praksi.

Riječ je o novom eventu koji nudi širok pogled na situaciju u event industriji te na jednome mjestu spaja organizatore, dobavljače, medije i sponzore događaja - ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

eventfest je zamišljen kao dvodnevni događaj koji će kroz dva dana obuhvatiti dodjelu nagrade za najbolji event 2021., predavanja, radionice, panele, 1ON1 i debate iz područja event industrije. Teme eventa biti će usko vezane za event industriju pa će se tako u programu moći pronaći teme poput:

 • od ideje do realizacije,
 • brendiranje eventa,
 • marketinške i PR aktivnosti evenata,
 • organizacija i planiranje vjenčanja,
 • organizacije teambuildinga,
 • targetiranje ciljne publike,
 • kako se istaknuti od konkurencije,
 • održivi eventi,
 • virtualni vs hibridni eventi,
 • budžetiranje evenata i praćenje troškova,
 • kako organizirati sajam,
 • franšizni eventi,
 • kako organizirati festival….

Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama i rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće.

“Nakon dvije godine pandemijskog zimskog sna, event industrija se budi. Rastemo i bujamo u novootvorenim mogućnostima i otvorena srca ulazimo u nove projekte. Zato sam sretna što ću i o njima moći nešto ispričati na ovogodišnjem eventfestu.”

...rekla nam je Damjana Domanovac, organizatorica Place2Go međunarodnog sajma turizma.

Po završetku prvog dana eventfesta (19. svibnja 2022.) organizatori su pripremili i networking-event-party koji će omogućiti dodatno umrežavanje.

eventfest ne bi bio moguć bez odlične ekipe koju ju spojila organizacija ovog eventa, kao ni bez sponzora koji su prepoznali potencijal: WESPA Spaces, Entrio, Jamnica, Jana, Crafters, Peekabook, PAN PEK te u ulozi goodie bag partnera tt incore, u ulozi education partnera United POP Academy, u ulozi entertainment partnera Trinity Media.

Novosti o eventfest-u dostupne su na službenom webu (gdje možete vidjeti i sve predavače) te na društvenim mrežama:

Ulaznice možete trenutno nabaviti po cijeni od 750 kn u sustavu Entrio:

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...