227 pregleda
Ana Pilato u rubrici Poslovanje od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Koji su sve prednosti organizacije održivih evenata (događaja)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.9k bodova)

Održivi eventi su eventi koji se brinu o okolišu, stanovnicima određenih područja. Prednost organizacije održivih evenata je svakako da se pazi na okoliš. Svakoj osobi je u cilju da okoliš ostane čist, nezagađen. No organizacijom običnih evenata mnogi imaju zahtjeve koji nisu eco-friendly no kod ovakve vrste evenata takvih zahtjeva nema. što je super jer je sve ekološki, pa čak i hrana treba biti bez pesticida, koristi se ekološka ambalaža, ne zagađuje se okoliš. Ovakvi događaji često budu na nekim vanjskim područjima što je super je je uvijek zanimljivo pripremati takve događaje. Eksterijer se može urediti na razne načine, a sama priroda je već jedan veliki plus jer i ona izgleda predivno. Također je super što se u cijeli proces uključuje i lokalno stanovništvo. Dakle dobavljači su iz lokalnog područja. Sve je domaće, u većini slučajeva je dostava lakša i brža. No isto tako ste sigurni da će hrana biti zdrava i domaća. Ovakve vrste događaja su uvijek zaista zanimljive i odlično organizirane. Ljudi su najčešće otvoreni raznim idejama! 

+9 glasa
Maja Bosanac od Maja Bosanac [Proaktivan] (545 bodova)
Postoji više vrsta prednosti koje možemo podijeliti na one za organizatore ali i one za sudionike. Benefiti održivih evenata za organizatore su sljedeći:

Smanjena potrošnja energije, električne energije, proizvodi se manje otpada te koriste lokalne namirnice što sve dovodi do smanjenja troškova, pozitivna reputacija prema: klijentima, potrošačima, potencijalnim potrošačima i posjetiteljima evenata, zatim povećanje motivacije zaposlenika, privlačenje talentirane radne snage i veći postotak zadržavanja radne snage, bolji i čvršći položaj unutar zajednice, marketinške prednosti, potencijalni sponzori i velika publika koja spominje event zbog ekološke osviještenosti.

Samo neki od benefiti održivih evenata za sudionike su sljedeći: povećava se zadovoljstvo kupaca, pouzdanost, kupcima takav event predstavlja veću vrijednost, te smatraju da je takav event bolje organiziran i da je organizator obratio pažnju na detalje.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.7k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...