970 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
Što pokloniti novopečenoj mami? Svi poklanjanju košaru punu voća što je već postalo dosadno. Trebam neke inovativnije ideje.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Novopečene mame najviše mogu razveseliti personalizirani pokloni poput ukrasnih kutija koje će majke onda pretvoriti u kutiju uspomena. Danas se u brojnim trgovinama poput TEDi-ja, Pepca, Offertissime ili Jyska mogu pronaći kutije svih oblika i dizajna. U te se kutije mogu ubaciti za novopečenu majku i novorođenu bebu korisne stvari poput dječjih bodijačarapicaškarica ili grickalica za noktedude varalice ili sličnog. Kasnije majka tu kutiju može iskoristiti za spremanje i pohranjivanje uspomena poput zajedničkih vrpci iz bolnice. Dodatna je prednost ako je kutija personalizirana djetetovim imenom.

Budući da je majčinstvo u svojoj najranijoj fazi izrazito naporno i iscrpljujuće (bez obzira na svoje prednosti), majke nemaju vremena koje bi izdvojile za toliko potreban odmor. Dobra je ideja novopečenoj mami pokloniti poklon bon za spa centar kako bi se na sat vremena odmorila i kako bi se osjećala bolje nakon iscrpljujućeg poroda i nedovoljno sna.

Da bi se majka u fazi stalnog djetetovog plača, neprospavanih noći i iscrpljujuće brige za dijete ponovno osjećala ženstveno, dobar je izbor kozmetički set koji će sadržavati njezine omiljene proizvode poput losiona za tijelokreme za licebalzama za usnelaka za nokte i slično.

Baloni, buket cvijeća, okvir za slike i čokolada poprilično su generički pokloni s kojima se rijetko kada može pogriješiti, ali ipak je uvijek bolje birati personalizirane i unikatne verzije poklona.

Iscrpljenu novopečenu mamu umjesto čokolade zasigurno bi više razveselio domaći kolač poput muffina ili neke pite. Aparat za kavu odličan je poklon za novopečene roditelji kako bi se lakše održali budnima tijekom čestih djetetovih buđenja tijekom noći. 

+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Novopečenim mamama treba pokloniti nešto što zaista trebaju. Kada dobiju malo dijete, sva pomoć je dobrodošla. Tako da je bolje kupovati poklone koji će joj služiti. Neki od prijedloga su:

  • poklon paket 'must have' - pelene, odjeća za bebice, kašice, boćice, kreme za bebicu,..
  • baby igračke - roditeljima dobro dođu pokloni kao što su igračke jer će im smanjiti vrijeme za odlazak u trgovinu, postoje mnoge igračke za male bebe poput grickalica, zvečkica, plišanaca,...
  • lijepu trenirku, pidžamu ili ogrtač - majka će neko vrijeme ostati kod kuće, što znači da joj treba udobna odjeća u kojoj će se moći okretati i koja joj neće smetati kada hrani bebicu
  • omiljene čokolade i čestitku - vjerujem da će ju ovo uvijek razveseliti, osobito ako se u trudnoći suzdržavala određene hrane
  • slikanje za bebicu i roditelje- ovo je jedan lijep poklon koji će razveseli svaku mamu jer će dobiti fotografije sa svojim malim anđelom

Slična pitanja

5 odgovora
Margareta Jurisi 01.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Margareta Jurisi
5 odgovora
3 odgovora
1 odgovor
Lovro Gorup 28.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
3 odgovora
4 odgovora
5 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...