356 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Gdje kupiti poklon osobi koja voli Harryja Pottera?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.8k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Školska knjiga ima širok izbor ponude za osobe koje su fanovi Harryja Pottera. Osim što nude cijeli set knjiga na engleskom jeziku, nude i pojedinačne knjige s tvrdim i mekim koricama, na hrvatskom i na stranom jeziku. U ponudi imaju i čarobne štapiće, ručne satove i bilježnice s motivima Harryja Pottera.

Sinsay, Cropp i House nude odjevne komade u stilu Harryja Pottera (pidžame, šalove, hoodice, majice kratkih rukava, jakne), novčanike, ruksake i torbe.

bazzar.hr nudi privjeske pojedinih likova iz Harryja Pottera, Quidditch poklon kutiju, novčanike, šalice, papuče, kućne ogrtače, ruksake, torbe, pidžame, set kapa, šal i rukavice, puzzle, termosice, plišane igračke, repliku tajne mape, pregaču, čarobne štapiće, četke za kosu, čarape, dnevnike, a sve u tonu Harry Potter zaštitnih znakova i lica.

Na eKupiju je dostupna Harry Potter društvena igra Cluedo po cijeni od 300 kn.

AliExpress, također, nudi svakakve proizvode, od maskica za mobitel, preko čarobnih štapića, do maski za lice s Harry Potter detaljima.

+6 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)

Na instagramu postoji online trgovina i profil pod imenom "Zakutna ulica" (zakutna.ulica) u kojem možete kupovati razne poklone za ljubitelje Harrya Pottera. Imate dvije opcije: da naručite proizvod i platite poštarinu ili da svaku naružbu preuzmete osobno na Srednjacima ili Utrinama u Zagrebu po dogovoru.


Tamo možete kupiti: adresirano Hogwartsovo pismo, Harry Wood ogrlicu, Harry Potter čarobni štapić, Hogwards kartu za vlak, darovi smrti silver ogrlicu, H. granger čarobni štapić, darovi smrti wood ogrlicu, platform 9 3/4 ogrlicu, Hogwards kravatu ogrlicu, Čarobni paket koji sadrži pismo, ogrlicu, Mapu i kartu za vlak, dark lord čarobni štapić, the Duelist čarobni štapić, Hogwarts diplomu, pergmanet karta Hogwartsa i okolice, Sirius Black Wanted Pergmanet plakat.

+6 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.2k bodova)
Za harry potter fana jako je lako pronaći poklon! Ako želite biti specifični dobro je saznati koja Hogwarts kuća je osoba kojoj kupujte poklon i onda sa motivom njihove kuće kupiti bilježnicu, privjesak za ključeve, šal, majicu, šalicu..(ovisi koliko novaca ste spremni dati). Ako ne možete saznati Hogwarts kuću, predlažem štapiće najdražeg lika(ima ih za kupiti i na internetu i po knjižarama kao što su Znanje ili Hoću Knjigu). Osobno skupljam Funko Pop figurice likova. Mogu se naći i po knjižarama i po internetu, ovisi kolko vremena imate za osmišljavanje poklona. Neki dućani koji imaju takve stvari su Here be Dragons, Znanje, Hoću Knjigu, Školska knjiga, Mall. Hr, Bazzar.hr i naravno aliexpress.
+5 glasa
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)

Kao veliki fan Harry Pottera, moram priznati da sam kroz život dobila jako puni lijepih poklona na tu temu.

  • Knjige. Najočitiji poklon, i najbolji. Knjige ove franšize dostupne su u svim većim knjižarama (npr. Profil). Također, osim originalnih knjiga postoje i one koje su napisane o nečemu čega nema u filmovima. To su knjige "Bajke Barda Beedlea" i knjiga "Harry Potter i ukleto dijete". Prva je malo kraća i u njoj su pričice koje djeca čarobnjaci slušaju u djetinjstvu, a ova druga je nastavak tj radi se o djetetu Harry Pottera
  • Šalice, čarobni štapići, kemijske, figurice s likovima iz filmova... Sve ove proizvode na temu Harry Pottera vidjela sam u Školskoj knjizi i Profilu, a također sam ove godine na poklon dobila papuče s tom temom koje su kupljene u Women's secret dućanu. U tom dućanu postoje i pidžame (za odrasle) s tom temom.
  • Dućani s odjećom imaju majice i hudice na tu temu. H&M, Cropp, Reserved(dječja odjeća)...
  • Pokloni kućne izrade su vrlo lijep poklon. Možete na internetu naći sliku karte koja se u filmu koristi za ulazak u Hogwarts Express (vlak koji vozi do čarobne škole) i iskopirati stil pisma kakvo Harry Potter dobije kada je primljen u Hogwarts školu. To dvoje u paketu je meni odobno bio najdraži poklon na ovu temu.

Slična pitanja

1 odgovor 263 pregleda
3 odgovora 729 pregleda
2 odgovora 428 pregleda
3 odgovora 379 pregleda
4 odgovora 1.8k pregleda
1 odgovor 131 pregleda
2 odgovora 362 pregleda
Lovro Gorup 10.11.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...