343 pregleda
Marko Vuljanić u rubrici Filmovi i serije od Marko Vuljanić (342 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Od svih ljubića koje ste gledali, koji vam je najbolji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+7 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka (25.2k bodova)

Iako se radi o klasiku kojega svi znaju i svi su ga barem jednom gledali (svaka čast izuzecima), svejedno vrijedi spomenuti ovaj film i staviti ga na prvo mjesto. Radi se o Titanicu. Sve u tom film je tako romantično i prekrasno. Počevši od same priče, pa sve do glume Leonarda di Capria i Kate Winslet koji su toliko dobro odglumili da ljubav da je teško povjerovati da između njih nikada ništa nije bilo u stvarnom životu. Film šalje i jako snažnu poruku te opisuje nešto što se zaista dogodilo i na taj način je većina ljudi saznala za tu veliku tragediju.

+7 glasa
Iva Murat od Iva Murat (33.9k bodova)

Od svih ljubavnih filmova koje sam gledala, najviše me se dojmio film P.S. I  love you, tako da sam ga čak pogledala više puta. Na početku filma upoznajemo mladi bračni par Holly i Gerryja. Ubrzo Gerry nažalost umre od tumora na mozgu, a Holly tuguje i nikako da se oporavi od tog gubitka. Zatim Holly počinju misteriozno stizati Gerryjeva pisma koja je za nju napisao prije smrti. U svakom pismu napiše joj nešto značajno, podsjeća ju na njihovu prošlost i ljubav, ali joj istovremeno pomaže da se oporavi. Svako pismo završava sa P.S. Volim te, a otuda i naziv filma. Holly ima osjećaj da je Gerry i dalje uz nju i da ju prati kroz život. Dalje neću komentirati radnju ako želite pogledati film, da vam sve ne otkrijem. Film je, pogotovo na kraju, prilično dirljiv. Snimljen je po uzoru na roman Cecelie Ahern. 

PS I Love You (film).jpg

+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić (37.1k bodova)

.Volim pogledati ljubavne filmove, ali samo ako se ne pretjeruje s romantikom i klišejima. Sviđaju mi se ljubavne komedije s kvalitetnim humorom i realnim likovima. 

Srećom, postoji bezbroj dobrih ljubavnih filmova i komedija, a osobito volim one s glumcem Robert DeNirom, Ben Stillerom, Adam Sandlerom i Jack Nicholsonom.

  1. The Proposal 2009.
  2. There's something about Mary, 1998.
  3. Hitch, 2005.
  4. Dozvola za brak
  5. 50 first dates, 2004.
  6. Napokon Polly, 2004.
+5 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov (19.0k bodova)
Notebook- odnosno film se zove na hrvatskom jeziku Bilježnica. Američki romantično-dramski film iz 2004. godine prema romanu Nicholasa Sparksa iz 1996. godine. Glume moji vrlo dragi glumci Rayan Gosling i Rachel McAdams. Ne samo da su osvojili svijet sa ulogama u tom filmu nego su i na dodijeli nagrada potrčali jedno prema drugom i ljubili se pred svima. Svijet je stao na sekundu. Radi se o curi i dečku koji se obožavaju i unatoč svim preprekama završe zajedno. Svima preporučam film.
+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek (69.9k bodova)

Najbolji film ljubavne, a ujedno i zabavne tematike koji sam pogledala je Silver Linings Playbook (U dobru i u zlu) iz 2012. godine. Glavni likovi su Bradley Cooper, Jennifer Lawrence i Robert de Niro. 

Cooper zauzima ulogu bivšeg profesora Pata koji je bio u umobolnici zbog toga što je pretukao ljubavnika svoje žene. Kako Pat nakon povratka iz bolnice dobiva zabranu viđenja svoje žene, uz mnogo napora pokušava doći do nje. U tome mu pomaže Tiffany (Jennifer Lawrence). Međusobno se udružuju čime započinje simpatična i zabavna misija. 

Zbog odličnog uklapanja u navedenu ulogu, Cooper je nominiran za Oskara. Lawrence je osvojila nominaciju za najbolju glumicu, dok je de Niro dobio nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu. 

 

Slična pitanja

4 odgovora
3 odgovora
Ružica Perić 02.07.2021. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Ružica Perić (16.6k bodova)
9 odgovora
6 odgovora
Karla Jurišić 29.11.2020. pitanje u rubrici Zabava od Karla Jurišić (37.1k bodova)
1 odgovor
3 odgovora
Elena Dundović 18.12.2021. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Elena Dundović (1.1k bodova)
3 odgovora
Ivana B. 18.09.2020. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Ivana B. (3.9k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...