207 pregleda
Lovro Gustić u rubrici Kupovina od Lovro Gustić
Što radite sa računima nakon što izađete iz dućana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Račune obavezno čuvam i dosad mi se to samo isplatilo. Smatram da zaista nije teško čuvati taj mali komadić papira neko vrijeme, tj. dok ne prođe garancija ili barem neko vrijeme unutar kojega se još može iskoristiti taj račun. Moj savjet je da nabavite nekakvu kutiju doma u koju ćete ih ubacivati. Tu kutiju onda možete svakih nekoliko mjeseci (ili manje) isprazniti i tako nikada nećete biti u neredu, a imat ćete sve mogućnosti. Naravno, to ne vrijedi za račune nekakvih uređaja koji imaju višegodišnju garanciju ili slično. Takve račune držite u fasciklu negdje sve na jednom mjestu i na njih posebno dobro pazite.
+4 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Par puta sam se znala opeći jer sam bacila račun sa sigurnošću da nešto neću morati vraćati. Naravno, ispostavilo se da mi stvar koju sam kupila nije pasala i morala sam ju vratiti. No, kako sam izgubila račun, to nije bilo moguće.

Od tada svaki put čuvam račune, imam posebnu ladicu sa svim računima 'za svaki slučaj'. Pogotovo ako se radi o malo skupljim predmetima. 

Račun se daje s razlogom i to je potvrda za vašu kupnju, tako da se ne žalim na to što nešto neću moći vratiti bez računa. Puno mi je lakše kupovati preko interneta jer račun dolazi na mail, tako da nije potrebno brinuti gdje smo stavili ili jesmo li bacili račun.

+1 glas
Pavo Lasić od Pavo Lasić

Mislim da je vrlo bitno cuvati bilo kakve racune, bilo to one iz ducana, ili bili to racuni od mobilnog operatera. Ako vi imate racun sacuvan iz ducana, i kupili ste upravo iz tog ducana nesto cemu je prosao rok trajanja i jednostavno nije vise upotrebljivo, vi bez ikakvog problema taj proizvod mozete vratiti u ducan uz predocenje racuna.

Također, u slucaju mobilnih operatera je bitno vazda cuvati racune. Mnogo se puta mojoj majci dogodilo da bi platila racun za mjesec, no oni u T-mobileu (karikiram) to jednostavno ne bi proknjizili, te bi joj iskljucili mobitel i dodali taj iznos za sljedeci mjesec. Nakon sto joj se jednom upravo to dogodilo, ona nije imala racun, te je od tog momenta pocela skupljati svaki moguci racun. Kako ono kazu: ''Bez racuna se ne racuna!''

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...