Marko Vuljanić u rubrici Kupovina od Marko Vuljanić
Trebam si kupiti neke čizme i uočila sam jedne na stranici ecipele.hr. Imate li iskustva s ovom stranicom? Je li pouzdana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+14 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
odabran od Marko Vuljanić
 
Najbolji odgovor

Svakako jest! Naručivala sam već nekoliko puta s te stranice (https://www.ecipele.hr/?gclid=CjwKCAjwz6_8BRBkEiwA3p02VR6XdK17asNOTj0GEetNpLsNPxaDeKe6Vl4H8S6DuPYzEfbVN23d4xoCBM4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds) i mogu reći da imam odlična iskustva. Dostava je besplatna iznad 335 kuna, a najbolje od svega je to što je povrat besplatan i jako jednostavan. Znači, odaberete da želite povrat i dođe Vam čovjek na vrata po to. Povrat novaca na račun je veoma brz i pouzdan. Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovom stranicom i apsolutno ju preporučujem.

 

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Ova stranica pruža jako brze usluge. Dostava narudžbe traje svega 3 dana, u mome slučaju, a robu za povrat dostavljač pokupi već sljedeći dan. Jako su ljubazni i spremni na dogovor. Brojevi su realni iako preporučam provjeriti i tablicu veličina uz opis cipela kako bi se uvjerili u točan broj i izbjegli povrat. O svakom koraku koji čine da bi narudžba došla na adresu obavještavaju e-mailom. Nekad udijele i popust za sljedeću kupovinu. Za kvalitetu obuće (i torbi) nemam primjedbu. Preporučila bih naručivanje s ove stranice.
+9 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

ECipele.hr - stranica je pouzdana,ja sam naručivala. Tople preporuke. Isplati se,cipele su im kvalitetne. Obuća je orginal. Poštom dolaze na vrijeme znalo se da dođe i dan,dva prije. Imaju odličan i veliki izbor obuće. Pratite sniženja,jer ih imaju svako malo. Zna se desiti da vam dođu sniženja baš na one koje bi naručili,barem se meni to dešavalo.

https://www.ecipele.hr/filter:prilika.html?gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0gtWgClUyO7aENpVjYX4btxacImsDmeQRiKpXiU1yAAOwNIThh6WJ4aAr1eEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

+8 glasa
Jasminka Miloš od Jasminka Miloš
Meni osobno se ne sviđa. Ne može se zamijeniti cipele ukoliko vam ne pašu nego se mora izvršiti povrat novaca pa napraviti novu narudžbu. Neki kažu da novce vrate vrlo brzo, meni nisu. Imaju po ugovoru 14 dana od kad zaprime povrat , eto meni prošlo i 16 dana i danas dobila mail od njih da mogu u roku od 3 do 5 dana očekivati uplatu na tekući. Znači povrat im traje i do 3 tjedna,što nije fer jer njima se mora odmah platiti. Nekoliko puta sam naručivala ali više neću.

Slična pitanja

13 odgovora 1.9k 👀
9 odgovora 4.8k 👀
1 odgovor 1.9k 👀
1 odgovor 375 👀
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 692 👀
2 odgovora 3.3k 👀
2 odgovora 7.3k 👀
2 odgovora 838 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...