Iva Bašić u rubrici Kozmetika i estetika od Iva Bašić
prikazano od Iva Bašić
Imate li iskustva s Balea proizvodima? Kakvi su? Isplate li se?
Milan Šaljivđija od Milan Šaljivđija
Nikakva su mi moja iskustva. :D

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

9 odgovor(a)

+23 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Balea je brend koji spada pod pristupačnije, tj. jeftinije kozmetičke brendove. No, to ne mora značiti da nije kvalitetan brend, ali je zasigurno manja šansa da će neki proizvodi imati vrijedan sastav. Zaključila sam da sa Balea brendom to ovisi od proizvoda do proizvoda. Ima proizvoda koji su zaista odlični i nenadmašni (a kamoli za svoju cijenu), a ima proizvoda koji su grozni. Moje dosadašnje iskustvo s Baleom je u redu. Neki proizvodi su mi se svidjeli, a neke sam potrošila reda radi. Svakako preporučujem da googlate proizvod prije kupovine i vidite recenzije koje su kupci pisali o tom proizvodu jer će Vam to mnogo reći o kvaliteti i isplativosti tog proizvoda.
+17 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Volim Baleu i njezine proizvode. Sviđa mi se što su:

  • cjenovno dostupni
  • jednostavni za korištenje
  • dostupni svugdje
  • široke ponude

Vrlo mi se sviđa njihova nova linija za lice AQUA i od njih koristim serum za lice. Imaju dobre kreme za ruke i stopala, maske za lice, dezinfekcijska sredstva te preparate za kosu.

Ipak, ne bih za sve koristila ovu marku jer kvaliteta svim proizvoda nije ista. Prije uporabe pročitajte sastojke i odredite je li za vas ili nije.

+12 glasa
Iva Murat od Iva Murat
Sviđaju mi se Baleini proizvodi. Isprobala sam mlijeka za tijelo, gelove za tuširanje, tonik i neke maske za kosu. Ono što mi se najviše sviđa je lijep miris proizvoda. Najviše su mi se svidjela mlijeka za tijelo koja djeluju hidratizirajuće. Balea ima zaista širok asortiman koji mi je lako dostupan jer se proizvodi mogu kupiti u svakom Dm-u. Također, proizvodi su povoljni i mislim da imaju dosta dobar omjer cijene i kvalitete. Naravno, postoje i bolji i kvalitetniji proizvodi, ali kad gledamo s obzirom na cijenu, zadovoljna sam s Baleinim proizvodima.
+12 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić
Brand Balea je za mene jedan od najboljih koji se može kupiti kod nas. Cijene su im i više nego pristupačne u odnosu koliku kvalitetu nude zauzvrat. Također i mnogi dermatolozi i doktori preporučuju njihove kreme za lice. Osobno mi je najdarža njihova Balea aqua linija krema, seruma... Nude izrazitu hidrataciju suhoj koži. Cijena proizvoda je moglo bi se čak reći i mala u usporedbi s tim što nude drugi brandovi u odnosu s kvalitetom. Također obožavam njihove gelove za tuširanje jer je miris lagan, a opet dugo ostaje na tijelu. Maske za lice su im solidne te ih se svakako isplati isprobati. Ne mogu reći da je razlika vidljiva, no imate osjećaj da ste nešto napravili koži samim time što ste ju stavili. Također su im odlične kreme za ruke i lice jer daju potrebnu hidrataciju, a ne ostavljaju kožu masnom. Dakle koža lijepo upije proizvod.

Balea je za mene jedan od boljih i jeftinijih brandova koji se može kupiti kod na si svakako bih ga preporučila svima.
+11 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Mislim da svi korisnici kozmetike posjeduju barem nešto od Balea proizvoda jer Balea nudi zaista puno toga. Pristupačni su i imaju zaista širok asortiman proizvoda. Uglavnom kupujem jedne te iste proizvode kao što je krema od nevena, gelovi za tuširanje(pogotovo ljetna izdanja koja zaista prekrasno mirišu) te maske za lice. Imaju i neke proizvode kojima nisam baš bila oduševljena ali to je sve stvar osobne prefencije, tipa kože ili nečeg trećeg. Tako da, mislim da valja najprije isprobati pa odlučiti vrijedi li tih novaca ili ne. Osobno ću i dalje kupovati njihove proizvode s obzirom da postoji više onih proizvoda koji su me oduševili nego onih koji su me razočarali!
+10 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Balea proizvodi su okej, većinom sam ih dobivala za poklon i bila sam zadovoljna s njima. Njihovi proizvodi se mogu kupiti u Bipi i Dm-u i radi se o kozmetičkim proizvodima:maske za lice, tekući sapuni, britvice, kreme za lice i tijelo, razni kremasti sapuni i pilinzi za lice, stikovi za kosu u obliku maskare, parfemi za kosu, labela, sprejevi i losioni za tijelo, kreme za ruke, šamponi i regneratori, lakovi za kosu, ulošci za pazuhe, punila za bore, korektori, koncentrati za lice s vitaminima, dječiji gelovi za tuširanje, kreme i sprejevi za stopala, noćni serumi za lice, flastere za žuljeve, tonike za lice, šamponi za suho pranje kose, sprejevi za zaštitu kose, poklon pakete i dr. To su uglavnom kvalitetni proizvodi po povoljnoj cijeni, za sad sve što sam probala bilo je okej ali nije me oborilo s nogu. Cijena je dobra i proizvodi su za tu cijenu jako dobri.
+9 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

Meni je njihovo sve odlično i zadovoljna sam s njihovim Balea proizvodima.

Koristila sam i kreme i šampone,gelove za tuširanje i odlični su. Labelo sam probala i njihovo mi je najbolje. Losion za tijelo u teglici,piling za tijelo,gelovi i pijene za čišćenje lica. Te sam proizvode koristila više puta i zadovoljna sam.

Piling za njegu lica je super,ujedno je dobar i za prištiće.

Balea proizvode kupujem u Dm-u - https://www.dm.hr/marke/balea

+8 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel
Moja osoba iskustva sa svim Baleinim proizvoima koje sam isprobala su odlična. Cijene Baleinih proizvoda prilagođene su kako bi svima bile pristupačne. Kvaliteta proizvoda odlična je, asortiman je također prilagođen tržištu te je širok spektar ponude. Naravno, od onih sam koji npr. proizvode za lice ipak kupuju u ljekarni, te mi to nije prvi izbor, ali što se gelova za tuširanje, ili losiona za tijelo tiče, svaka preporuka.
+6 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović
Marka Balea nudi jako široku ponudu proizvoda. To su proizvodi koji imaju jako pristupačnu cijenu, ali i kvalitete ne nedostaje. Osobno sam isprobala dio njihovog asortimana. Kreme za lice mi se nisu baš dojmile, sastav proizvoda mome licu jednostavno ne odgovara. No, tekuće sapune za ruke, gelove za tuširanje i sredstva za pranje rublja se isplati kupovati. Preporučila bih svakome da isproba Balea proizvode jer sam sigurna da si svatko može naći bar jedan favorit.

Slična pitanja

1 odgovor 1.8k 👀
13 odgovora 1.8k 👀
4 odgovora 14.9k 👀
2 odgovora 382 👀
4 odgovora 3.3k 👀
1 odgovor 685 👀
4 odgovora 7.9k 👀
Lovro Gustić 28.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gustić
1 odgovor 2.2k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...