Antoneta Hrgović u rubrici Razno od Antoneta Hrgović
Koji su najjeftiniji načini da pošaljem paket unutar Hrvatske?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
odabran od Antoneta Hrgović
 
Najbolji odgovor

Najjeftiniji način da pošaljete paket unutar Hrvatske je svakako putem Tiska. Ja osobno uvijek gledam kako ću poslati preko Tiska umjesto preko Hrvatske pošte jer s Hrvatskom poštom imam loša iskustva, a sa Tiskom najbolja moguća. Brzo je, jednostavno i puno isplativije od slanja Hrvatskom poštom.

Tisak paket možete poslati ovdje: http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/Naslovna.html.

Imate opciju omotnice (za a4 dokumente), S kutije, M kutije i L kutije. Jedino je loše što maksimalna težina paketa iznosi 15 kg, pa ako šaljete nešto teže od toga, morate tražiti drugu alternativu.

+7 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Slanje paketa unutar Hrvatske često zna biti veliki problem, kako za pošiljatelja tako i za primatelja poslanog paketa. Nerijetko se događa da se paketi izgube, ne dostave, da ih nema u poštanskom uredu i slično. Procedura oko potražnice je dosta zahtjevna i dugo se mora čekati da bi se utvrdilo gdje je paket izgubljen. Ja zato radije koristim opciju Tisak Paketa koji je dostupan na velikom broju kioska Tiska diljem Hrvatske. Pokazao mi se kao najisplativiji i najsigurniji način slanja pošiljki (nikada nisam imao negativnih iskustava kao s npr. Hrvatskom Poštom). U zadnje vrijeme se i HP počela aktualizirati pa uvode posebne ormariće u koje se može dostaviti paket pa ga primatelj može podići kada god hoće bez potrebe za poštarom. U principu mislim da je to najbrža i najbolja opcija za sve korisnike.

Slična pitanja

2 odgovora 2.2k 👀
3 odgovora 366 👀
1 odgovor 3.5k 👀
1 odgovor 192 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...