Lovro Gustić u rubrici Stanovanje od Lovro Gustić
promjena rubrike od Znatko
Svaki put kada legnem u krevet, jako mi je hladno. Kako postići da legnem u topli krevet?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
odabran od Lovro Gustić
 
Najbolji odgovor

To možete učiniti tako što kupite termofor i napunite ga vrućom vodom te ga stavite pod poplun nekih 15 minuta prije nego što ćete leći u krevet. Možete nabaviti i dva termofora. Ja taj problem rješavam tako što sam kupila grijaću deku. Grijaće deke možete naći ovdje:

https://www.klarstein.hr/Klimatizacija-i-grijanje/Elektricne-deke-jastuci/?gclid=Cj0KCQiAzZL-BRDnARIsAPCJs70sJqCjOZE7duMbJ1M4wZwif5s3-QuAiymR2sTIJhnaCwzRP-B0pUQaAvnYEALw_wcB

Ja koristim Sencor 180 Electric Heating Blanket. Stavim je pod posteljinu i jednostavno uključim prije spavanja.

+4 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Krevet u zimskim danima vrlo često zna biti iznimno hladan i neugodan za leći se na njega ako nam je zima. Naravno, postoji puno razno raznih načina za zagrijati taj krevet, počevši od onih jednostavnijih i besplatnih načina, pa sve do neke kupovine raznih pomagala, odnosno "grijača" za krevete.

Jedan način bio bi taj da prije spavanja na nekoliko minuta odložite vaš pokrivač na radijator ili stavite ispred kamina/peći, ovisno o tome koji način grijanja koristite. Naravno, ako ga stavljate u blizinu izvora topline i vatre općenito, morate paziti da se nalazi na sigurnoj udaljenosti. To će za nekoliko minuta zagrijati vaš pokrivač te će vam biti puno ugodnije pokriti se tim zagrijanim pokrivačem negoli onim običnim, hladnim. Drugi bi pak način bio kupnja uređaja/pomagala koji se naziva termofor. To je uređaj/pomagalo koji se napuni toplom ili vrućom vodom, a potom se pozicionira ispod vašeg pokrivača na krevet. To je potrebno uraditi nekih 15-20 minuta prije nego idete na spavanje.

+2 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Prije spavanja moram prozračiti sobu što znači da će mi ući hladni zrak i rashladiti krevet. Osobno, uvijek obučem debelu pidžamu ili debele čarape prije nego što legnem u krevet jer znam da će biti hladan čim uđem u njega. Ne smeta mi hladan krevet jer znam da će se vrlo brzo ugrijati nakon čega će mi brzo postati vruće.

No, postoje grijači za krevet koji služe kao poddeka koju stavite ispod vaše deke. Na njemu možete regulirati temperaturu pa tako odlučiti želite li ući u topao ili vrlo topao krevet. Ne poznajem puno ljudi koji koriste ove grijače jer su većini deke i popluni dovoljni, a s grijačima bi bilo zaista prevruće.

Ali ako ste zaista zimogrozni, ovdje možete nabaviti i grijače: https://www.jeftinije.hr/Proizvod/2966393/ljepota-i-zdravlje/aparati-za-osobnu-njegu/ostalo-za-osobnu-njegu/sencor-grijac-za-krevet-sub-180-be

Slična pitanja

1 odgovor 389 👀
2 odgovora 198 👀
3 odgovora 645 👀
1 odgovor 258 👀
1 odgovor 416 👀
Borna Matić 26.06.2022. pitanje u rubrici Priroda od Borna Matić
2 odgovora 364 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...