693 pregleda
Lovro Gustić u rubrici Stanovanje od Lovro Gustić
promjena rubrike od Znatko
Svaki put kada legnem u krevet, jako mi je hladno. Kako postići da legnem u topli krevet?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
odabran od Lovro Gustić
 
Najbolji odgovor

To možete učiniti tako što kupite termofor i napunite ga vrućom vodom te ga stavite pod poplun nekih 15 minuta prije nego što ćete leći u krevet. Možete nabaviti i dva termofora. Ja taj problem rješavam tako što sam kupila grijaću deku. Grijaće deke možete naći ovdje:

https://www.klarstein.hr/Klimatizacija-i-grijanje/Elektricne-deke-jastuci/?gclid=Cj0KCQiAzZL-BRDnARIsAPCJs70sJqCjOZE7duMbJ1M4wZwif5s3-QuAiymR2sTIJhnaCwzRP-B0pUQaAvnYEALw_wcB

Ja koristim Sencor 180 Electric Heating Blanket. Stavim je pod posteljinu i jednostavno uključim prije spavanja.

+4 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Krevet u zimskim danima vrlo često zna biti iznimno hladan i neugodan za leći se na njega ako nam je zima. Naravno, postoji puno razno raznih načina za zagrijati taj krevet, počevši od onih jednostavnijih i besplatnih načina, pa sve do neke kupovine raznih pomagala, odnosno "grijača" za krevete.

Jedan način bio bi taj da prije spavanja na nekoliko minuta odložite vaš pokrivač na radijator ili stavite ispred kamina/peći, ovisno o tome koji način grijanja koristite. Naravno, ako ga stavljate u blizinu izvora topline i vatre općenito, morate paziti da se nalazi na sigurnoj udaljenosti. To će za nekoliko minuta zagrijati vaš pokrivač te će vam biti puno ugodnije pokriti se tim zagrijanim pokrivačem negoli onim običnim, hladnim. Drugi bi pak način bio kupnja uređaja/pomagala koji se naziva termofor. To je uređaj/pomagalo koji se napuni toplom ili vrućom vodom, a potom se pozicionira ispod vašeg pokrivača na krevet. To je potrebno uraditi nekih 15-20 minuta prije nego idete na spavanje.

+2 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Prije spavanja moram prozračiti sobu što znači da će mi ući hladni zrak i rashladiti krevet. Osobno, uvijek obučem debelu pidžamu ili debele čarape prije nego što legnem u krevet jer znam da će biti hladan čim uđem u njega. Ne smeta mi hladan krevet jer znam da će se vrlo brzo ugrijati nakon čega će mi brzo postati vruće.

No, postoje grijači za krevet koji služe kao poddeka koju stavite ispod vaše deke. Na njemu možete regulirati temperaturu pa tako odlučiti želite li ući u topao ili vrlo topao krevet. Ne poznajem puno ljudi koji koriste ove grijače jer su većini deke i popluni dovoljni, a s grijačima bi bilo zaista prevruće.

Ali ako ste zaista zimogrozni, ovdje možete nabaviti i grijače: https://www.jeftinije.hr/Proizvod/2966393/ljepota-i-zdravlje/aparati-za-osobnu-njegu/ostalo-za-osobnu-njegu/sencor-grijac-za-krevet-sub-180-be

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...